Follow:
INTERIOR

PÅ JAGT EFTER DE PERFEKTE LAMPER

Lamper
Sponsor

Vi er som sagt fornylig flyttet i hus, eller det gjorde vi tilbage i februar. I den forbindelse er vi stadig godt igang med at indrette os og komme helt på plads. Det hele har taget lidt længere tid end vi lige regnede med. Især efter vi har fået lille Clara, når vi langt fra alt det vi gerne vil herhjemme.

Dem som kender mig, ved at jeg på mange måder er et luksusdyr, og derfor drømmer jeg self. også om lækkert design til hjemmet, her bl.a. designerlamper. Men det er økonomien desværre ikke til lige nu. Derfor har jeg måtte lede efter billigere alternativer.
Jeg har faktisk fundet en hel del fine, lamper til nærmest ingen penge tjek udvalget af lamper her. Jeg elsker når man kan finde billige ting, som ligner en hel million.

En af de ting vi mangler herhjemme er lamper, og det mangler vi faktisk i mange af vores rum. Jeg synes det er svært at finde pæne lamper, som passer ind.
Vi har fået en dejlig stor stue, her har vi kun et par store glødepærer op af vores rå New Yorker væg. Det er super lækkert nu, hvor der er så lyst udenfor, men bliver helt sikkert et problem her til vinter. Jeg drømmer derfor om en stor og lækker standerlampe som kan give masser af lys i stuen og hygge til de mørke vintertimer.

I vores køkken drømmer om retro/vintageinspireret lamper, som dem på collagen herover. De giver lidt lækkerhed og personlighed til de mange nymodernet køkkener, jeg er især vild med de pastelfarvede. I soveværelset har vi et par gamle væglamper, men jeg kunne godt fristes til at hænge pendler op. Det giver et anderledes og eksklusivt look.

De lækre lamper fra collagen kan i finde lige her (de er oven i købet på tilbud lige nu)
1.  Vintage “stål” lampe  //2. Vintage “mint” lampe  // 3. Kobberlampe // 4. Kobberlampe //

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Lullumut

    Tak for tip 🙂 Jeg er på udkig efter en pæn lampe til sofahjørnet. Vi har kun en lille en på et bord, så der er så mørkt i det hjørne. Kan være jeg skal kigge hos Biva. Har kigget hos IKEA mv. uden held. Vil også gerne have noget pænt design, men det er pengene bare ikke til med hus 🙂
    P.s. Vi er stadig ikke på plads siden november 😀 Og faktisk fik vi først en lampe over vores spisebord i marts. Det var ret uudholdeligt..

    28. juni 2016 at 10:34
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.