Follow:
FOOD

PETER LARSEN ISKAFFE TO-GO

Peter LarsenREKLAME
Jeg indrømmer gerne at mor-livet er hårdt, til tider mere end andre. Mit energi niveau er ikke altid i top og den manglende søvn sætter sine spor. Jeg kan desværre ikke drikke en koppe varm sort kaffe,det bryder jeg mig simpelthen ikke om. Men så er det godt at kvalitetsfirmaet Peter Larsen laver lækre iskaffer, som smager fantastisk og endda med få kalorier. Peter Larsen har nu lanceret to nye varianter af de kækre iskaffer, en Skinny Latte og en Double Espresso. Mmhh…

Læs også: “RELAXING WITH P.L. AND BLOGGING

Kaffe_3

Peter Larsen
Jeg er vild med de små to-go iskaffer, og det er super let at hive en iskaffe ud af køleskabet, når jeg skal ud at trille med barnevognen, eller når trætheden melder sig. De er også lækre at have med på arbejde, hvis man har tilgang til køleskab.
Nyheden Skinny Latte er min favorit, det er heldigvis også den med færrest kalorier.  Den har samme mængde kaffe og dejlig smag af latte. Begge kaffer er Fairtrade certificerede og økologiske. Peter Larsens iskaffer kan købes i dit lokale supermarked.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply J // BØGER PÅ STRIBE

  Jeg er aldrig rigtig kommet i gang med at drikke iskaffe, selvom de fleste virker til at være meget begejstrede for det. Måske jeg skulle prøve en af dem her. De ser hvert fald lækre ud 🙂

  29. juni 2016 at 14:07
 • Reply Lullumut

  De lyder så lækre 🙂 Hvor er der ærgerligt, jeg kører kaffedetox, haha 🙂 Fik vildt meget lyst til en iskaffe..

  29. juni 2016 at 15:06
 • Reply Karina

  Den lyder da til at være ret lækker 😉

  29. juni 2016 at 17:23
 • Reply Eline Tychsen

  Jeg ville ønske, jeg kunne lide iskaffe, men desværre er det kun sort kaffe der virker for mig haha. Men de ser virkelig lækre og ikke mindst pæne ud 😀

  29. juni 2016 at 17:54
 • Reply Camilla Cecilie

  Jeg ville ønske at de havde lavet en laktosefri udgave! De lyder nemlig rigtig lækre 😉

  29. juni 2016 at 18:09
 • Reply Stine / Lille My

  Jeg elsker deres iskaffer 🙂

  3. juli 2016 at 11:11
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.