Follow:
AALBORG FOOD

BLOGGERHYGGE PÅ CAFEMINISTERIET AALBORG

Cafeministeriet AalborgIgår var jeg så heldig at spise  aftensmad på Cafeministeriet i Aalborg, med 3 søde bloggerdamer: Katrine, Anne Cathrine og Isabella.
Vi havde en rigtig hyggelig aften, hvor vi blev præsenteret for deres nye sommermenukort. Jeg bestiller faktisk altid burger når jeg er ude, det ved man ligesom hvad er og man bliver aldrig skuffet. Men igår bestilte jeg en lækker helt perfekt stegt steak og det fortrød jeg ikke. Til steaken, blev der serveret brændte peberfrugter, løgringe og fritter. Det var virkelig lækkert og de håndskårede fritter, er uden tvivl de bedste i byen. Til min steak bestilte jeg en lækker hjemmelavet rabarbersaft og sluttede til sidst af med en lækker “vanilje milkeshake”

Indbydende og lækkert!
Som blogger var jeg meget glad for den smukke og indbydende måde, hvorpå maden blev serveret. De fine tallerkener fik maden til at se endnu mere indbydende ud og de fine mini gryder med fritter, som var en dele skål. Lækkert!

Cafeministeriet Aalborg
FritterSteak

Hos Cafeministeriet har man både mulighed for, at nyde maden inde og på den hyggelige plads uden for, hvis vejret ellers er til det. (hvor blev sommeren lige af?…..) Vi sad inde i går, men jeg skal helt sikkert have Sonni med derind når vejret bliver lidt bedre. Jeg vil rigtig gerne smage deres nye krebsehalesalat.

Håber i får en rigtig dejlig weekend. Jeg kan hvertfald anbefale at i tager en smut forbi Cafeministeriet en af dagene og prøver en af de mange lækre retter fra det nye menukort.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Årh det ser SÅ godt ud!! Mums, får helt vand i munden <3

  1. juli 2016 at 10:54
 • Reply Sanne

  Det ser bare så lækkert ud! Det var så ærgerligt, at jeg ikke kunne komme med – Det må blive næste gang :-*

  1. juli 2016 at 16:54
 • Reply Charlotte / Mig og Basserne

  Det ser så lækkert ud 🙂

  3. juli 2016 at 8:18
 • Reply Stine / Lille My

  Mh det ser lækkert ud 🙂

  3. juli 2016 at 11:13
 • Reply Julie Mænnchen

  Uhm det ser lækkert ud 🙂 Og ser ud til at I har hygget Jer

  3. juli 2016 at 20:38
 • Reply Ida

  Hvor ser det utrolig lækkert ud! Og hvor lyder det som en dejligt selskab du var i 🙂

  5. juli 2016 at 4:19
 • Reply Katrine Guldbæk

  Det var så dejlig en aften – tak fordi du ville være med 🙂

  7. juli 2016 at 19:18
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.