BEAUTY,  GIVEAWAY

HH SIMONSEN WET BRUSH + INSTAGRAM KONKURRENCE

HH SIMONSEN WET BRUSH
HH SIMONSEN WET BRUSH

HH SIMONSEN WET BRUSH

Sponsor
HH SIMONSEN: WET BRUSH
// HH SIMONSEN HAIRSPARY 

Er den ikke fin min nye HH Simonsen Wet brush?
Jeg døjer desværre trods mit meget fine og glatte hår, rigtig meget med filtreret hår. Det kan efter en simpel håropsætning eller en tur ud i blæsevejr, være en ret slem og smertefuld oplevelse, at frisere mit hår. Men med denne fine Wet brush fra HH Simonsen er det knap så smerte fuldt og meget lettere at redde ud.Læs også:  OGX KUKUIOLIE TIL TØRT OG KRUSET HÅR.
Børsten er skånsom mod håret og er produceret med specielt konstuerede pigge, som følger hårets naturlige form og derved let udfiltrere håret.

HH Simonsen Hairspray er en lækker hårspray som holder dagen lang. Sprayen giver håret en fin shine og bliver silkeblødt. Den har UV-beskyttelse, hvilket sikrer beskyttelse mod falmning af farvet hår. Hårsprayen kan bruges til alle hårtyper.

Og nu til konkurrencen: Jeg udlodder lige nu 2 af disse lækre HH Simonsen sæt med en pink HH Simonsen Wet Brush og en HH Simonsen Hair spray. Alt i skal gøre er at følge mig på Instagram @Liselottea og tagge 2 veninder på konkurrenceopslaget. Held og lykke!

/ Liselotte

HH SIMONSEN WET BRUSH

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

10 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.