Follow:
TRAVEL

FERIE I DANMARK MED SOMMERHUSUDLEJNING

DANMARKSponsor
Det bedste jeg ved, er tid med familien, for ikke at snakke om ferie, hvor man rigtig har tid til at nyde hinanden. Jeg elsker virkelig feriehygge hvor man har tid til spil, tid til at lave lækker mad, tid til lange gåture og de stunder hvor man laver absolut ingenting.

Har i planlagt jeres sommerferie?
Denne sommer skal vi på campingferie til dejlige Italien med mine forældre. Det glæder vi os rigtig meget til, jeg håber dog også at vi i sensommeren eller efteråret kan finde tid og råd til at komme en tur i sommerhus. Der er heldigvis mange privatpersoner, som udlejer deres lækre sommerhuse ud, og med sommerhusudlejning kan man finde sommerhuse over hele landet, i forskellige prisklasser og med adgang til forskellige aktiviteter. Jeg har rigtig gode minder med Sommerhusferie, da vi var små var min søster og jeg altid i Blokhus på sommerferie, hos mine bedsteforældre sammen med mine fætre fra sjælland. Vi elskede at cykle rundt i byen, bade på stranden og familiehyggen om aftenen i sommerhuset. Jeg vil gerne give Clara en masse minder og oplevelser og der ville sommerhusferie i Danmark være en dejlig mulighed.

Hvis vi forhåbentlig skal benytte os af sommerhusudlejning til efteråret, vil jeg helt sikkert leje et sommerhus ved en strand, der er ikke noget bedre end havudsigt og havluft. Jeg elsker at gå lange ture langs stranden og indånde den friske luft. Det kunne nu også være lækkert med spa- eller pool adgang, så vi rigtig kan slappe af og hygge os. Det bedste sted for mig at holde sommerhusferie, ville være på Sjælland, jeg vil rigtig gerne på ferie i Nordsjælland – Jeg har efterhånden et par veninder som er flyttet dertil som jeg har lidt dårlig samvittighed over jeg ikke har fået besøgt længe, samt familie på både min og Sonnis side.

Find de mange fine muligheder for sommerhusudlejning under linket her.

/ Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Karina

  Åh hvor hyggeligt!!

  5. juli 2016 at 19:49
 • Reply Eline Tychsen

  Det lyder så lækkert med Italien – vi skal på ferie her i DK, men det skal forhåbentlig også blive lækkert, med godt vejr osv 😀

  6. juli 2016 at 11:39
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.