BEAUTY

TIL KAMP MOD CELLUITE – SARD KOPENHAGEN

SARD KopenhagenSARD Kopenhagen: Celluite Oil Therapy / SARD Kopenhagen: Sugekop str. 4 

Sommeren er her (hvertfald hvis vi kigger på kalenderen!) og med den følger bikinisæsonen, jeg er på ingen måder klar til at hoppe i bikinien efter min graviditet.

Jeg har den seneste tid testet dette Celluite-kit, bestående af en olie og en sugekop begge fra SARD Kopenhagen. Olien skal masseres ind i området man ønsker at behandle 1-2 gange om dagen. Derefter sættes sugekoppen på og man trækker den nede fra og op. (altid træk mod hjertet, da det er den måde affaldsstofferne kommer ud på) Det går virkelig ondt de første par gange man bruger den og man kan være øm på huden efter behandlingen og få “blåmærker”, når man har brugt sugekoppen i en periode, gør det ikke ondt længere, og det er også her man kan begynde at se en forandring.

SARD_2

SARD Kopenhagen

Cellulite Oil Therapy fra SARD er et 100% naturligt cellulite produkt, som indeholder forskellige olier, som er med til at bekæmpe cellulite. Jeg har prøvet et hav af produkter mod Cellulite gennem tiden og har aldrig fundet et produkt, som jeg rent faktisk synes har gjort en forskel. Men dette SARD-Kit har gjort min appelsinhud væsentlig mindre tydeligt og huden mere glat og lækker. Jeg er virkelig fan og er sikker på at jeg nok skal komme af med appelsinhuden inden sommer med hjælp fra den vidunderlige gyldne olie og min sugekop.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

8 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.