Follow:
LIFESTYLE

MIN AFHÆNGIGHED – INSTAGRAM

InstagramJeg elsker Instagram og selvom jeg ikke altid er den der smider flest billeder på elsker jeg at snage andres billeder, for ja det er vel egentlig det man gør – snager i folks liv.

I er mere end velkommen til at følge med i mit liv på Instagram, i kan finde mig under: @Liselottea og som i kan se har jeg bl.a. nyt en kaffe i Blokhus, spist brunch med søde piger på Cafeministeriet (Se min anmeldelse her) Været på weekendtur i Århus med Sonni og Clara, hvor vi bl.a. besøgte Aros. Spist Aalborgs bedste brunch på Herman i Salling, det er et super sted, især hvis man har barnevogn med.

Jeg har også en super lækker konkurrence igang på Instagram lige nu, hvor i kan vinde et lækkert sæt med børste og hårspray fra hh simonsen (se mere om produkterne i mit indlæg her) Konkurrencen slutter d. 9/7-16

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Sanne

  Elsker også at snage på Instagram 😉

  9. juli 2016 at 16:34
 • Reply Eline Tychsen

  ELSKER at følge med på din instagram profil <3 😀

  9. juli 2016 at 17:28
 • Reply Karina

  Jeg er også rimelig meget afhængig af Instagram 😉

  9. juli 2016 at 19:31
 • Reply Stine / Lille My

  Elsker at stalke på Insta 😀

  Og elsker din profil <3

  11. juli 2016 at 8:01
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.