INTERIOR

SOMMER – REGNVEJR OG EN NYHED FRA PYTT LIVING

Pillow
Pytt living
REKLAME
PILLOW: PYTT LIVING // CUP: ROYAL COPENHAGEN

Man kan ikke ligefrem sige at vejret er fantastisk disse dage. Typisk dansk sommer! Jeg glæder mig mere og mere til vi skal på sommerferie i Italien, så er der chance for lidt sol og varme. Jeg dur ikke til at sidde indenfor en hel dag og slet ikke når kalenderen viser at man burde sidde på stranden eller i haven.

Det positive ved vejret ikke ligefrem er fantastisk er at vi får ordnet de hængepartier, som vi har her i huset. Vi er igang med at sætte hylder op på Claras værelse, fået sat en hylde op i køkkenet og skal til at igang med en “make-over” i vores soveværelse inden længe. Jeg glæder mig til at vise jer resultatet, vi har bl.a. fået en virkelig lækker sengegavl.

Pytt living

Den fine pude fra Pytt living (Købes HER, findes i mange forskellige farver) er helt ny og skal faktisk bruges i vores soveværelse. Lige nu pynter den i vores stue, jeg er blevet rigtig glad for den og synes det enkelte lækre design, som Pytt living har lavet, passer perfekt hjem til os. Jeg er ikke vildt god til farver i indretningen – desværre. Men med puder, er det en smart måde at få lidt farve ind på.

Har i planer på denne regnfulde søndag?
Vi skal på besøg hos et vennepar og deres lille dreng, som er en uge yngre end Clara, det bliver hyggeligt. I aften er Clara og jeg alene hjemme, Sonni skal self. se EM-finalen. Hvor bliver det dejligt at alt det fodbold snart er slut…..

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

8 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk