Follow:
FOOD

LET & LÆKKER MORGENMAD MED SKÆLSKØR FRUGTPLANTAGE

Skælskør frugtplantageSkælskør frugtplantageFruit
REKLAME
En dejlig start på dagen, gør bare dagen meget bedre. Jeg elsker de morgener hvor vi virkelig har tid til at gøre noget ud af morgenmaden, og derefter også har tid til at nyde den, det er ikke altid vi selv bestemmer over tiden, efter vi har fået lille Clara.
Derfor elsker vi de lette lækre løsninger. Skælskør frugtplantage (se mere her) har i år sendt 3 forskellige frugt og bærsupper på gaden (Jordbær, abrikos og hyldebær) De er helt perfekte at bruge ovenpå din morgenskyr, med din yndlingstopping og friske bær.

De lækre frugtsupper minder mig om ferie hos mine bedsteforældre – de er super lækre og kan nydes både kolde (som på skyr) og varme. De er oplagt til din morgenmad, til din eftermiddagssnack med topping eller som dessert. Kun fantasien sætter grænser.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Karina

  Åh hvor lækkert 😉

  16. juli 2016 at 11:59
 • Reply Stine / Lille My

  Mums!

  17. juli 2016 at 13:20
 • Reply Frederikke S

  Ih, det ser vildt godt ud!

  18. juli 2016 at 16:19
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.