Follow:
BEAUTY

ST. TROPEZ – SELVBRUNER TIL ANSIGTET

TROPEZ

Det her tip er ret oplagt lige nu, for man kan ikke ligefrem sige at vi har det fedeste sommervejr udenfor lige nu?

Jeg er desværre meget bleg af natur og har faktisk også svært ved at få en rigtig lækker tan, derfor snyder jeg mig ofte til lidt kulør med en selvbruner. Jeg har fået denne St. Tropez  selvbruner (light/medium) til ansigtet, tilsendt fra billigparfume.dk. Det er min første selvbruner fra St.Tropez, men kan allerede nu afsløre at det ikke bliver den sidste.

Læs også: “Keep your summer tan” og Colosé Herbs of Alps – En energibooster til ansigtet

Tropez_1Jeg synder mig som sagt ofte til lidt kulør, for at få det lidt bedre med mig selv og for at få et mere frisk look. Jeg har for nylig været så heldig at modtaget denne St. Tropez Gradual tan til ansigtet, og jeg er helt vild med den (Find den HER) Den dufter helt fantastisk og er let at fordele i ansigtet, man får en naturlig og lækker kulør. Jeg har fået “light/medium”, men ville egentlig godt have haft en smule mere farve, så næste gang skal jeg have cremen en tand mørkere.

Som nybagt mor er det ikke altid en masse tid om morgenen, og derfor bruger jeg heller ikke nær så lang tid foran spejlet, som jeg plejede at gøre. Derfor er er dage hvor det kun er mascaraen der ryger på, også er det altså lækkert at man har lidt kulør i ansigtet.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Stine / Lille My

  Lækkert 😀

  17. juli 2016 at 13:14
 • Reply Katrine Guldbæk

  Jeg står også og mangler en god selvbruner til ansigtet – måske jeg skulle afprøve denne 🙂

  18. juli 2016 at 14:36
 • Reply Bettina birkemose

  Må man smøre det på øjenlåget?

  11. oktober 2016 at 15:59
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.