FASHION

ASOS PRETTY SUMMER WANTIES – ALMOST IN MY BAG

ASOS

ASOS FAVORITTER: 1.  // 2. // 3. // 4. // 5. //  6. //

Jeg kan ikke sige det nok! Jeg elsker ASOS, jeg kan altid finde et eller andet at klikke hjem. Jeg har lige nu forelsket mig i disse 6 styles, alle fundet hos ASOS. Jeg drømmer om smukke løse skjorter og stramme jeans til min sensommer og efterårsgarderobe. Der må også gerne flytte en masse fine Jumpsuits ind, for der er virkelig ikke noget pænere!

Jeg er helt vild med det fine sæt (nr. 3), som egentlig er et pyamassæt, men sagtens kan bruges med sandaler og en lys kimono over, eller for et mere sporty look et par fede sneakers.

Håber i har haft en dejlig dag, Clara og jeg har været i mødregruppe og da vi kom hjem, gik vi igang med at lave om i soveværelset. Glæder mig til at vise jer det når vi er færdige. Det er desværre ikke blevet helt som jeg håbede, da jeg i mit hovede mente vores soveværelse var større… hmmm!

Læs også: ALMOST IN MY BAG, for mere ASOS inspiration. Men pas på, det er farligt og jeg kan ikke love jer, at i ikke bliver fristet!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

7 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk