BEAUTY

PAUL MITCHELL – 3 FAVORITTER

PAUL MITCHELLJeg har længe gerne ville prøve Paul Mitchells produkter, så da Billigvoks.dk tilbød mig at vælge 3 produkter takkede jeg pænt ja tak. Jeg kan virkelig godt forstå folks begejstring for Paul Mitchells produkter, for de er virkelig lækre. Jeg valgte at teste en hårkur, en serum og en tørshampoo (Jeg er storforbruger af tørshampoo!)

SkinnyPMSUPER SKINNY SERUM (Købes HER pris 287 kr.):
Jeg havde hørt en masse godt om denne serum og glædede mig derfor også til at prøve den. Mit hår er meget fint og tyndt og kommer derfor let til at se fedtet ud ved brug af visse produkter, jeg var derfor meget spændt på denne blødgørende hårserum ville passe til mig.

Jeg må indrømme det nok er det bedste produkt jeg længe har prøvet, mine tørre spidser er ikke længere tørre men der i mod, bløde og skinnede. Produktet efterlader på ingen måde håret med et fedtet look.

Serumen kan anvendes af alle hårtyper, jeg anvender serumen i håndklædetørt hår når jeg har været i bad og i tørt hår inden jeg går i seng. Man behøver kun et enkelt pump, for et lækkert glansfuldt look. Serumen kan anvendes i hele håret og ikke kun spidserne.

LÆS OGSÅ: BEACH HAIR TUTORIAL

PAUL MITCHELL

TEA TREE HÅRKUR (Købes HER pris 202,50 kr.):
Uha, må indrømme at duften af dette produkt slet ikke er mig, en blandingen af pebermynte og lavendel. Men produktet derimod er virkelig lækkert. Hårkuren er til både hår og hovedbund, hårmasken indeholder E-vitamin og min yndlings ingrediens nemlig shea butter, en ingrediens som blødgør og genopbygger håret. Tea Tree Hair And Scalp Treatment er desuden farvebeskyttende og vegansk samt fri for parabener.
Kuren masseres ind i håret og hovedbund efter håret er vasket i shampoo, lad masken vike i 3-5 minutter og skyld derefter masken ud. Man kan med fordel slutte af med en styrkende balsam for det bedste resultat (og for mit vedkommende for at få en anden duft til håret)

LÆS OGSÅ: URTESKRAMS ØKOLOGISK ALOE VERA & SHEA BUTTER

PAUL MITCHELLDRY WASH (Købes HER pris 224 kr.):
Jeg bruger rigtig meget tørshampoo, især efter jeg er blevet mor – det er ikke altid jeg kan nå et morgenbad og til travle og stressende dage er det rart at man kan vælge den hurtige og lette løsning. Denne “Dry Wash” fra Paul Mitchell er en farveløs tørshampoo, så håret efterlades ikke med en farvet stribe i hovedbunden, det er for mig næsten det vigtigste når jeg vælger min tørshampoo. Udover at håret får et nyvasket lækkert look og følelsen af rent hår, giver “Dry Wash” også lidt volume og fylde til håret. 

Dry Wash fra Paul Mitchell Express Dry er en tørshampoo, der efterlader håret rent og velduftende. Tørshampooen renser effektivt mellem hårvaske, og den farveløse formel efterlader ingen rester. Dry Wash kan anvendes i alle hårtyper og hårfarver.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

5 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk