BEAUTY,  GIVEAWAY

URTEKRAMS KOKOSSERIE + GIVEAWAY

URTE2
URTE_3

REKLAME
Er i ligeså vild med duften af kokos som jeg er? 
Jeg har før blogget om min kærlighed til Urtekrams produkter – Jeg er bland andet helt vild med Aloe Vera serien, som jeg har testet tidligere. Nu er Urtekram kommet med en ny serie med kokos, og hvis der er en duft jeg virkelig elsker er det kokos! Når jeg dufter kokos minder det mig på en eller anden måde om sol og sommer.

Den nye økologiske Urtekram hudplejeserie, er baseret på kokosolie og kokosnektar, som du måske kender som kokosblomstsirup i køkkenet og kombineret med banebrydende økologiske skønhedsplejeingredienser. Jeg tænker meget (uden at være hysterisk) over hvilke produkter jeg bruger og anvender efter jeg blev gravid og især nu hvor jeg ammer, er det vigtigt for mig at min krop ikke er smurt ind i en masse parfume og hormonforstyrendeprodukter.

Aldrig, aldrig, aldrig …..
Aldrig parabener: 
Du er ikke en mumie, og du behøver ikke konservering. Parabener er desuden slet ikke nødvendige i den måde, Urtekram fremstiller deres produkter på.
Aldrig silikone: Der er selvfølgelig ikke silikone i Urtekrams produkter, for din hud er ikke etbildæk. Desuden er silikone slet ikke tilladt i økologisk certificeredeprodukter.
Aldrig hormonforstyrrende stoffer: Urtekram siger naturligvis nej til hormonforstyrrendestoffer, for de synes ikke, man skal gamble med sit helbred.
Aldrig dyreforsøg ogaldrig ingredienser fra dyr: Urtekrams body care er nemlig vegansk og desynes, at forsøg med dyr er noget, der hører sig til blandt legetøj påbørneværelset – ikke andre steder.
URTEKRAM
I kan vinde hele serien bestående af:

Håndsæbe, håndcreme, shampoo, balsam, shower gel, body lotion, conditioner, deodorant, samt en spray balsam, der kan bruges både som styling- og plejeprodukt.

SÅDAN DELTAGER DU:
– Følge bloggen på Bloglovin og/eller Facebook
– Skrive en kommentar til indlægget her

Vinderen findes d. 26/07 2016
HELD OG LYKKE

Stort tillykke til kommentar nr. 1 – Anette, jeg har sendt dig en mail 🙂

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

40 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.