Follow:
BEAUTY

SOMMER MED NIVEA SOLLOTION

Nivea sol lotionNIVEA COOLING SPRAY // NIVEA KIDS PROTECT & SENSITIVE SPRAY // SWIMSUIT: ASOS / WATCH: DANIEL WELLINGTON //

Sommeren er kommet til Danmark og sommerferiesæsonen er over os. Vi danskere er meget glade for at solbade og mange af os er mindre glade for at beskytte os mod solens farlige stråler. Solcreme er vigtig for at beskytte huden mod de farlige stråler.
Jeg har ikke altid været god til at passe på min hud og mente at jeg ville blive brunere hvis jeg ikke anvendte solcreme, jeg er dog blevet klogere med årene og vil hellere bruge længere tid på at blive brun nu, og anvende en beskyttende solcreme.

Læs også James Read – The Tan Man og “Keep your summer tan

God solbeskyttelse behøver ikke koste kassen. Nivea er et af mine yndlingsbrands når det kommer til alm. cremer og de laver også de lækreste solproduker, som alle har råd til.

NIVEA COOLER

NIVEA_2Nivea har lavet en ny super lækker Cooling spray, med mentol, som virker kølende og opfriskende på den varme hud. Det er virkelig en lækker følelse at påføre coolingsprayen som ikke fedter. Jeg er sikker på det bliver et kæmpe hit på vores ferie til Italien, især hos Sonni da Cooling spraye har en 360° ventil, som gør det let at påføre solcreme alle steder på huden. Med Cooling mist sprayen er der ingen undskyldninger for forbrændt hud, du kan komme til alle steder. Jeg er virkelig fan af dette produkt. Mist sprayen fåes med SPF 20, 30 og 50 med en vejl. pris på 119,95 kr.

En anden solnyhed fra Nivea er “Sun Antiage face Cream”, med solfaktor 30, helt perfekt og lækker at påføre sig i ansigtet. Den fedter ikke og efter få minutter kan du uden problemer tage make up på. Selvom jeg gerne hurtig vil have farve, er det for mig vigtigt at bruge solcreme i ansigtet. Jeg vil helst ikke ligne en rynket rosin, denne Niva sol lotion forbygger tidlig aldning af huden og giver fugt hele dagen. Den er også vand resistent, så den kan bruges når du tager en dukkert i poolen.
Nivea sollotion
Vi skal have Clara med til Italien til sommer, det bliver på mange måder en meget anderledes ferie. Sonni og jeg er begge glad for at solbade og plejer gerne at ligge en hel dag ved stranden eller poolen, med enkelte pauser med mad og drikke. I år bliver ferien nok mest tilbragt i skyggen, selvom hun ikke skal være direkte i solen skal hun have Nivea “Kids Protect and Sensitive” solcreme på. Det er en sunspray, som er særligt udviklet til børns følsomme hud, den er fri for parfume, parabener og farvestoffer – med ekstra høj UVA-beskyttelse og mindsker risikoen for allergi. Sprayen er vandfast, så vi kan med ro i maven til Clara med en tur i børnepoolen og blive kølet ned.

Har i styr på solcremen til jer selv, jeres kæreste og børn?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Stine / Lille My

  Jeg bruger også disse fra Nivea – er især vild med den på spray 🙂

  23. juli 2016 at 11:27
 • Reply Eline Tychsen

  Elsker seriøst din badedragt – den er altså virkelig flot 😀
  Deres spray til børn er genial. Kan ikke undvære min til Mikas!

  23. juli 2016 at 12:41
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.