FASHION

SAINT TROPEZ FLOWER POWER

Saint TropezPANTS // TOP // SANDALS // NECKLACE // RING WITH PINK ZIRCONIA // WAVE RING //

Jeg er stadig vild med sæt – det er så pænt! Dette fine sæt fra Saint Tropez i sort med blomster er helt perfekt til en aften i byen med en masse guldsmykker og et par høje stiletter. Eller til en afslappet fashionabel søndag med et par behagelige sneakers.

Sættet er fundet på Zalando, som jeg virkelig elsker mest af alt fordi de har fri fragt OG fri retur. Det er virkelig et plus for mig når jeg handler. Zalando har oven i købet altid fede tilbud og gode rabatkoder (Få fx. 100 kr. rabat ved at tilmelde dig deres nyhedsbrev.)

Jeg er virkelig stresset lige nu, vi rejser til Italien i fredag morgen og jeg har hverken fået pakket til mig selv, eller til Clara…. Et andet problem er at jeg ikke kan passe mine shorts!! Selvom jeg har smidt alle mine graviditets kilo, har min krop virkelig ændret sig og mine shorts sidder altså lige stramt nok… Jeg håber jeg kan finde lidt i skabet som jeg kan bruge, så jeg kan få taget lidt outfitbilleder på ferien. Jeg har planlagt lidt indlæg mens jeg er væk, bl.a. et par gæsteindlæg. I kan godt glæde jer.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

7 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk