FOOD

BOBLENDE ÆBLESAFT MED ET TWIST AF FRISKE SOLBÆR

ÆBLE

BOBLENDE ÆBLESAFT
BOBLENDE ÆBLESAFT
Jeg har aftid været helt vild med friskpresset æblemost.. Mmhh, for ikke at snakke om min enorme kærlighed til æblecider. Men hvad med at kombinere disse to drikke, så man får en boblende æblesaft? Jeg er hvertfald blevet helt vild med denne kombination af bobler, æblemost og et twist af friske solbær fra haven. Jeg indrømmer gerne af farven på drikken ikke lige frem ser vild lækker ud, men den smager virkelig fantastisk!

Læs også: “MOJITO MOCKTAIL MED SODASTREAM” 

DU SKAL BRUGE:
1 flaske frisklavet danskvand jeg bruger min Sodastream maskine
1 kop free red appel watermix
4 friskpresset æbler
1 håndfuld solbær friske eller fra frost.

SÅDAN GØR DU:
Kør æbler og solbær igennem en juice maskine, og hæld saften direkte ned i danskvanden, tilsæt en kop free red apple watermix og vend forsigtigt flasken på hovedet et par gange for at blande det hele sammen. Server med det samme, da de friske æbler gør drikken “brunlig”.

God fornøjelse piger, den er super at servere til søndagsbrunchen eller en varm sommerdag.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.