BEAUTY

BODYSCRUB & BODY OIL FRA BADEANSTALTEN


BODYSCRUB & BODY OIL FRA BADEANSTALTENBade2
BODYSCRUB & BODY OIL FRA BADEANSTALTEN
Sponsor
BODYSCRUB / BODY OIL

Jeg elsker når jeg har tid til at forkæle mig med et langt varmt karbad, nyder at ligge i vandet og slappe af, uden at tænker på noget som helst. For til sidst at slutte af med at skrubbe huden fri for dødehudceller med en lækker blødgørende bodyscrub og efterfølgende smører huden ind i en lækker body oil. Efter jeg har fået Clara, har jeg desværre ikke helt så meget “mig-tid”, som jeg før har haft of de lange varme karbad er der ikke mange af mere. Dog havde jeg givet mig selv tid til at blive ferieklar, hvilket krævede den helt store behandling fra top til tå, det er simpelthen dejligt at få gjort huden klar til solens stråler og fødderne klar til sandalerne.

Læs også: “Lækre sommerfusser med Scholl Velvet smooth” og “OGX: Coconut Haircare

Jeg har den seneste tid testet en bodyscrub & body oil fra Badeanstalten og det har været en sand fornøjelse. Produkterne er dansk produceret og indeholder kun de bedste ingredienser!

Rør olie og salt sammen til en jævn blanding. Tag en lille portion bodyscrub op i hånden og massér med blide cirkelbevægelser skrubben ud på den våde hud. Skyld grundigt og dup huden tør med et blødt håndklæde. Brug efterfølgende en fugtgivende creme, eller en lækker bodyoil, for et blødt og lækkert resultat.

Badeanstaltens kropsolie er fremstillet af 100% naturlige råvarer i form af planteolier, planteudtræk og æteriske olier, så du med god samvittighed kan passe godt på din hud. Kropsolien trænger hurtigt ind i huden og efterlader huden dejlig blød og smidig.

BODYSCRUB & BODY OIL FRA BADEANSTALTEN

Efter anvendelse af Badeanstaltens produkter, må jeg være ærlig og erkende at jeg er blevet ret afhængig. Bodycrubben er udentvivl den bedste på markedet og ved efterfølgende brug af kropsolien har du uden tvivl den blødeste og lækreste krop du kan forstille dig. Jeg bliver nødt til at prøve flere af deres produkter. Jeg vil rigtig gerne prøve deres Ansigtscreme med mandelolie og flere af deres lækre ansigtsmasker.

/ Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.