FASHION

BLOGGEREN LULLUMUT OM FERIEPLANER OG MUSTHAVES I TASKEN

LullumutSNEAKERS: NIKE // SHORTS: GESTUZ // TOP: SECOND FEMALE // SUNNIES: RAYBAN // SUNLOTION: NIVEA // DRY SHAMPOO: BATISTE

Louise på 30 år, bor i Allerød på Nordsjælland. Hun er personen bag livsstilsbloggen Lullumut.com. Jeg har fulgt med hos Louise i efterhånden en del år og elsker hendes mix af outfits, produktanmeldelser og opskrifter mm. Jeg har desværre aldrig haft æren af at møde hende, men det håber jeg helt bestemt jeg får lov til i fremtiden. For hun virker virkelig som en dejlig pige.

I Louises taske:
SNEAKERS, På min ferie er et par sneakers altid en god idé, da jeg foretrækker at opleve til fods. I forvejen har jeg et par sorte Nike Roshe sneakers, som er yderst komfortable og stadig til pænt brug. De er dog ved at være lidt trætte i det, så jeg ønsker mig nogle nye. Gerne nogle i en mere feminin farve. Disse hvide er ret cool.

PÆNE SHORTS, Lige for tiden synes jeg, at alt fra Gestuz er pænt. F.eks. er jeg ret vild med disse pæne, blomstrede shorts. De vil være gode til både at vandre og til at spise ude i. Der findes også en top i det samme, smukke print.

STROP TOP, En pæn top kommer altid i brug på en ferie. Den kan nemlig både bruges alene om dagen og under en cardigan på en kølig aften. Jeg har netop forelsket mig i denne i brændt karamel fra Second Female.

SOLBRILLER: For mig er et par solbriller også et must. Jeg har selv et par Ray-ban Aviator solbriller og drømmer om at udvide min samling med et par Wayfarer eller måske et par mere minimalistiske. I hvert fald må de gerne være sorte i denne omgang. Dog vil jeg nok foretrække at tage et par billige med på ferie. Jeg bruger mine dyre ting ofte, men jeg vil heller ikke miste dem på en ferie.

SOLCREME, Et andet must for mig i ferietasken er solcreme. En sommerferie uden solcreme duer bare ikke. Lige som Liselotte er jeg meget glad for solcreme fra Nivea. Og gerne nogle af dem i spray, så det hele bliver lidt nemmere. Jeg har tidligere testet nogle af dem fra Nivea, så jeg ved, at de bare fungerer. Og så er de tilmed til at betale.

TØRSHAMPOOAf andre skønhedsprodukter er tørshampoo fra Batiste også et absolut must for mig. Mit hår har ikke godt af at blive vasket hver dag, så ind i mellem hårvasken bruger jeg tørshampoo. Batistes tørshampoo til mørkebrunt hår er en klar favorit. Mit hår får nemlig ikke et hvidt skær, når jeg bruger den, og derudover får mit hår lidt volumen.

Louise om sommeren:
“Først og fremmest er jeg vild med de mange lækre bær, der kan købes og plukkes om sommeren. Jeg er vild med søde sager, men kan jeg få friske bær, er det klart at foretrække. Da jeg er en meget kuldskær person, elsker jeg selvfølgelig den lunere temperatur. Når den er der altså. Det behøver ikke at være 30 grader. 20 grader er fint for mig. Derudover er jeg vild med muligheden for at kunne holde tre ugers sammenhængende ferie og komme helt ned i gear efter en stresset periode på job.”
Louises ferieplaner:
Da jeg for første gang skal på en længere rejse til vinter, har jeg kun taget to ugers ferie denne sommer. Min første uge blev brugt i slutningen af juni sammen med min kæreste. Vi slappede af og fik lavet lidt i vores hus, som vi flyttede ind i i november sidste år. Derudover cyklede vi rundt i vores nye by og udforskede seværdighederne. Vi brugte også en hel dag på Louisiana i Humlebæk. En af aftenerne brugte vi på Stedsans på taget af Østergro på Østerbro, hvor vi havde været heldige at købe billetter til. En rar og delikat oplevelse.
De sidste par dage blev tilbragt på Fejø, hvor mine forældre har et sommerhus.
Den 29. juli rejste jeg til Japan, hvor jeg skal besøge min veninde. Hun er der for at arbejde et par måneder i forbindelse med sin PhD. Jeg glæder mig så meget til at se hende igen efter to måneder. Vi starter i Kyoto og slutter i Tokyo, hvorfra vi flyver hjem sammen. Det bliver en fed oplevelse, og samtidig ved jeg, at hun glæder sig til selskab.
I kan følge med hos Louise HER og finde hende på instagram under @Lullumut

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

5 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.