FASHION

LÆKRE STØVLER – ASOS FAVORITTER

Lækre støvlerNår det kommer til tøj og mode, er efterår altså en favorit. Jeg elsker virkelig støvler og jeg elsker lækre store strikke trøjer. Lige nu drømmer jeg om disse lækre støvler fra ASOS (HER) Er vild med den alt for fede og ikke mindst lækre hæl. Den gør støvlen lidt mere rå. Jeg ville elske at hoppe i disse støvler til et par stamme jeans, eller en pæn skirt med et par stykke strømpebukser. Der er stadig udsalg rundt omkring, både i butikkerne og på nettet og derfor også stadig mange fede tilbud at hente. Jeg er lige nu i Italien, her har de Finale Sale, og jeg har gjort mig et par fede fund på tilbud .

Lækre støvler
Jeg trænger virkelig til et par nye lækre Chelsea boots, og disse (HER) fra New Look, er helt perfekte og til en super fin pris. De kan bruges til stort set alt – der er desværre ingen rabat at hente på dem lige nu, men til den pris gør det heller ikke noget vel?

Har i fundet en favorit blandt efterårets lækre støvler? Jeg har fundet så mange fine og har faktisk fået et par fede støvler af Sonni hernede på ferien.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk