BEAUTY

FOREO GO RENSEBØRSTE

FO_RFoRENSEBØRSTE: FOREO 799 kr.

Ind i mellem kommer der altså et par ret lækre pakker ind af døren. For en måneds tid siden dukkede en lille uventet pakke op, med denne lille Luna Go rense børste fra Foreo. Jeg har længe gerne ville prøve de smarte rensebøster i silikone, så jeg blev virkelig glad da jeg så pakkens indhold.

Læs også: NY HUDPLEJERUTINE MED GREEN PEOPLE

LUNA Go fjerner blidt døde hudceller, renser tilstoppede porer og fjerner 99,5% af alt snavs og olie samt makeuprester fra huden. Børstens antiage-funktion gør fine linjer og rynker mindre synlige, og gør huden fastere at se på. Den ultra-hygiejniske silikonebørste er 35 gange mere hygiejnisk end nylonbørster. Ved fuld opladning kan den holde op til 30 gange. Pris 799 kr.

Foreo
Både under og efter min graviditet har jeg haft en yderst mærkelig hud, det ene øjeblik døjer jeg med urenheder, det næste øjeblik er min hud så tør som sandpapir. Jeg bruger derfor stadig mine favorit produkter fra Green People, som er så rene at man næsten kan spise dem.

Sådan bruger jeg min Foreo:
Jeg bruger den hver aften inden jeg skal i seng. Jeg vasker færst mit ansigt med vand, og massere min rensecreme ind i ansigtet, (Bruger som sagt den fra Green People) Derefter starter jeg min Foreo Go, og indstiller den på den hastighed jeg bedst kan lide og køre den rundt i ansigtet. Den fortæller hvornår det er tid til at skifte område. Huden efterlades lækker blød og ren. Det tager kun 1 min. at rense hele ansigtet. Så der er ingen undskyldning for at lade være.

Det bedste af det hele er at silikonebørsten er let at holde ren og at gammelt snavs ikke sætter sig og senere tværres ud i ansigtet. Du kan se det store udvalg af Foreo rensebørster HER og finde den der passer til dig og din hud.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.