FASHION

BLOGGEREN ISABELLA PERNILLE – I MIN FERIETASKE

Isabella PernilleNAILPOLISH: CND // MASCARA: LÓREAL // BAG: GUCCI // FLATES: TOMMY HILFIGER // TOP: DESIGNER REMIX // SKIRT: GESTUZ

Isabella Pernille er snart 25 år, er bosat i Aalborg og står bag bloggen Isabellapernille.dk  – Hun knokler i fitness centeret, fester i weekenderne og ser altid brand godt ud. Hendes stil er lækker og feminin og garderoben indeholder hele 20 forskellige nederdele. Jeg har været så heldig at møde Isabella op til flere gange og hun er altid så sød og smilende. I kan følge med på Isabellas  Instagram her @isabellapernille

ISBALLEA OM SOMMEREN:
Sommer er min yndlingsårstid, og det er der mange grunde til: Jeg har fødselsdag i starten af august. Der er (nogle dage ihvertfald) sol og godt vejr. Danske jordbær og vandmelon. En masse arrangementer rundt om i byen bl.a. fredagsfest i Karolinelund. Der er lyst længe. Huden bliver brunere og håret bliver lysere. En masse udendørs hygge med familie og venner.

ISABELLAS FERIEPLANER:
“Jeg har faktisk ikke det store ferieplaner udover at skulle bruge min ferie sammen med min kæreste Christian, veninder og familie. C og jeg har dog talt med hans forældre om at tage et par dage til Hamborg, så det håber jeg bliver til noget, da jeg aldrig har oplevet den by. Ellers har min ferie indtil videre budt på Fredagsfest i Karolinelund nogle gange, Grøn Koncert og ellers bare en masse afslapning.”

Tak til søde Isabella Pernille, for at dele ud af ferieplaner og feriefavoritter.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.