FASHION,  Outfit

OOTD: LACE SKIRT & OFF SHOULDER T-SHIRT

LLLace skirt OOTD

Lace skirt

watch

Lace skirtT-shirt: H&M // Lace skirt: VRS (sponsoreret) // Sandals: Michael Kors // Necklace: ByBiehl // Rings:  Hvisk // Watch: Daniel Wellington // Bag: Gucci

Jeg fik taget et par outfitbilleder på ferien, men langt fra alle dem jeg ville. Det er ikke altid så let med en lille pige på 4 måneder, tingene går nemlig ikke altid som man håber på og planlægger efter. Outfittet her er fra Sonnis fødselsdag, som vi fejrede i Lazise på den hyggeligste restaurant i en lille gårdhave. Her spiste vi de lækreste T-bone steaks. Mmh!

Jeg har faktisk ikke købt så meget til mig selv, på min ferie i år. Men til gengæld har jeg shoppet amok til Clara af både tøj og legetøj. En af mine få køb var denne fine off-shoulder top i H&M til 10 EUR, den er super lækker og anvendelig når man ammer! Jeg har købt 2 virkelig lækre jakker på ferien, en ruskind og en lang “trench” som jeg virkelig glæder mig til at vise jer.  Den fine lace skirt er fra VRS, et mærke som jeg er blevet ret glad for og ikke koster ret meget.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

12 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.