Follow:
LIFESTYLE

FORKØLELSE OG INTENSIV TEKUR!

TEa TimeJeg var så heldig at komme hjem fra Italien med en masse fede oplevelser og minder men også mindre heldig, at komme hjem med en voldsom forkølelse og næsten ingen stemme! Derfor har jeg været på intensiv tekur, siden jeg kom hjem sent onsdag aften og jeg er desværre ikke helt over min forkølelse endnu.

Jeg elsker heldigvis te og for mig er et et nydelsesprodukt som jeg både drikker om formiddagen, eftermiddagen og også om aftenen. Der findes mange varianter af Pukka te, som uden tvivl er et af mine favorit temærker. De laver  de lækreste te, med et hav af forskellige smagsvarianter og virkestoffer. De lækre økologiske te, er oven i købet ret så pæne at se på, og ikke mindst skønne at servere for veninderne til fx brunch.

Tekur

TekurMine favorit varianer fra Pukka te er Relax Te, som er en mild te med smag af kamille, så lækkert – Den er super at toppe med en skefuld honning, for at smører den ømme hals. Jeg har drukket en hel masse kamille te de sidste mange dage. Ellers er jeg ret vild med den friske Pukka te med Elderberry & Echinacea. Nu vil jeg læne mig tilbage nyde min Pukke te og arbejde lidt på et par indlæg fra min skønne ferie i Italien. Jeg har så meget jeg glæder mig til at vise jer og fortælle jer. Der udover skal jeg øve putning med Clara, hun synes åbenbart det er okay at sove 15 min. af gange og max en time sammenlagt på en hel dag fra kl. 7.00-21.00… Fik jeg nogensinde nævnt at jeg er en smule træt?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Stine / Lille My

  Øv, god bedring <3

  23. august 2016 at 9:21
 • Reply Lisbeth

  Mmh, Pukka laver virkelig nogle gode smagsvarianter. Jeg fik engang en med mynte og lakrids (mener jeg), og den har simpelthen hjemsøgt mine smagsdrømme lige siden! 🙂

  Knus, og god bedring!
  // http://www.moonlitmadness.dk

  23. august 2016 at 13:59
 • Reply Eline Tychsen

  Rigtig god bedring søde ☺️
  Og håber Clara snart får en mere steady dagsrytme også ?

  23. august 2016 at 14:53
 • Reply Karina

  God bedring søde <3

  23. august 2016 at 16:00
 • Reply Lullumut

  God bedring, søde 🙂
  Der har sneget sig en lille stavefejl ind i overskriften 😉

  23. august 2016 at 18:49
  • Reply Liselotte / Everyday Couture

   Tusind tak søde, mange tak 🙂 Nu har jeg ændret overskriftet flere gange og stirret mig blind på den :-*

   23. august 2016 at 18:50
 • Reply BY STERUP

  Ej hvor øv smukke.
  Rigtig god bedring 🙂
  Der er nu ikke noget som god te, det hjælper altid 😀

  http://www.bysterup.dk

  23. august 2016 at 18:58
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.