Follow:
FASHION

EFTERÅRSFAVORITTER FRA MIINTO

OnlineshoppingSponsor

1. Ganni dress  // 2. Neo Noir top // 3. Billi Bi boots // 5. Munthe T-shirt //  6. Love Stories Bra // 7. By Malene Birger Scharf//  8. Selected Femme jacket

Efteråret er nok den sæson jeg elsker allermest, når det kommer til mode. Jeg elsker farverne, materialerne og ikke mindst hvordan naturen ændre sig. Jeg glæder mig især til at hoppe i et par fede rå støvler, dette efterår med en lækker frakke og masser af feminint blomsterprint. De fine styles på collagen herover er fundet hos Miinto.dk, som har en lang række spændende og virkelig lækre brands, til kvinder, mænd og børn.

Jeg er kæmpe fan af at onlineshopping og det er faktisk den måde jeg handler mest, der er tit penge at spare og de fleste webshops tilbyder i dag, både fri fragt og fri retur. Jeg er langt fra den eneste som vælger onlineshopping, frem for at støtte lokalhandlen. Det går desværre ud over de mange små butikker rundt omkring i landet. Miinto.dk adskiller sig fra andre klassiske webshops, da de skaber en forbindelse mellem os forbrugere og de fysiske butikker. Dvs. at din bestilling fra Miinto.dk kommer fra en fysisk tøjbutik frem for et samlet lager. Smart ikke? På den måde kan du stadig handle til en god pris og samtidig støtte lokalsalget.

Jeg er helt vild med konceptet og har fundet en masse lækre efterårsvarer, som jeg skal kigge lidt nærmere på. Jeg drømmer virkelig om den fine orange frakke fra Selected Female.

Håber i får en dejlig weekend, min står på grillfest med familien i morgen aften og svømmehal med et vennepar og deres lille dreng søndag. Det bliver en dejlig weekend.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Den fra By Malene Birger !! Ej hvor er den bare smuk!

  27. august 2016 at 7:57
 • Reply Ida

  Jeg synes også at Miinto er helt genialt.
  Jeg har nogle gange brugt det på den måde, at jeg ser hvad de har i en bestemt butik oppe ved mine forældres sommerhus, hvor jeg herefter ringer og får det ligget til side.

  Det lyder som en rigtig dejlig weekend I har haft 🙂
  Jeg nød selv vejret ved havnen og var sørme også en tur i havet 🙂

  29. august 2016 at 4:26
 • Reply Katrine Guldbæk

  Tærklædet og jakken er virkelig smukke. Tror hellere jeg må gøre brug af de vinterjakker jeg købte sidste år 🙂

  30. august 2016 at 10:38
 • Reply Mimi

  I love Miinto and your selection is totally gorgeous!

  7. december 2018 at 15:13
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.