BEAUTY

KONJAC FACE SPONGE – GREEN TEA

KONJAC FACE SPONGE

KONJAC FACE SPONGE

Sponsor

Okay, okay, jeg indrømmer det! Efter jeg er blevet mor, bruger jeg alt for lidt tid på at rense min hud. Jeg orker simpelthen ikke, jeg er konstant træt, så springer rensning af min hud over, og vælger hellere 10 min. mere i sengen – Dumt? ja, det ved jeg men lige for tiden, synes jeg virkelig det er hårdt at være mor og kunne seriøst godt bruge et par timer mere i døgnet og en ordentlig spandfuld energi!

Billigvoks.dk tilbød mig at teste Konjac face Sponge med Green Tea, (Find udvalget af Konjac svampe HER) som er en naturlig og effektiv svamp, der hjælper med at rense ansigtet fri for urenheder, uden at man skal anvende en hulens masse renseprodukter (Det kan man godt, men jeg bruger den uden noget som helst). Green Tea Face Sponge er særlig velegnet til let irriteret og overfølsom hud. Den prisvindende svamp renser og fugter din hud samt sørger for at modvirke for tidlige tegn på ældning. Når man pakker svampen ud af emballagen, er den helt hård. Men når den gøres fugtig, forvandles den til den lækreste svamp, som er så blød og skøn at vaske ansigtet med.

KONJAC FACE SPONGE

SÅDAN BRUGER DU KONJAC FACE SPONGE:
Det er super nemt og hurtigt at rense huden med Konjac face sponge, du skal blot gør svampen våd (evt. tilføre lidt at dit fortrukne ansigtsrens) og kære svampen i cirkulære bevægelser rundt i ansigtet. Skyld derefter dit ansigt med vand og påfør din dag/natcreme. Hæng derefter din svamp til tørre i den påsatte snor.

HOLDBARHED:
Svampen har en holdbarhed på op til 3 måneder, når svampen begynder at smuldre er det på tide at udskifte den. Det anbefales at man lægger svampen i en skål med kogende vand i ca. 20 sek. hver/hver anden ugen for at fjerne evt. bakterier.

Bonus info fra Billigvoks.dks hjemmeside: “The Konjac Sponge Green Tea er håndlavet i Sydkorea, hvor Konjac-planten blandes med naturens fineste og reneste ingredienser for at opnå den ønskede effekt. Den støvgrønne svamp er 8 cm bred, og den er beriget med grøn te, der bekæmper miljømæssige påvirkninger. Derudover har svampen en effektiv anti-age effekt, der holder huden ung og smuk. The Konjac Sponge er desuden 100% nedbrydelig, og den er ikke tilsat farvestoffer eller parfume.”

/ Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

8 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.