FASHION

FAVORIT ACCESSORIE – SMUKKE URE

Seiko urJeg elsker lækker accessories. Især fede støvler, lækre dyre designer tasker og ikke mindst skønne store ure som kan sætte prikken over i’et på et hvert outfit.
Jeg har efter vores frygtelige indbrud forrige år, nu endelig ved at have en skøn lille ursamling igen. Min lille samling af ure består af 2 stk. Daniel Wellington, et Marc Jacobs, et Michael Kors og et Skagen ur. Jeg drømmer om at tilføje flere ure til samlingen og drømmer bl.a. om et klassisk Gucci og et elegant og lækkert Seiko ur. Både Gucci og Seiko ure laver ure i flere prisklasser, så alle kan være med. Jeg er vild med store urskiver og kigger ofte på herremodeller når det kommer til ure, men det behøver jeg ikke når det kommer til Seiko ure, de laver nemlig damemodeller med store urskiver også.

Seiko ur
Seiko ur
Mit yndlings ur er nok mit Marc Jacobs ur, som jeg købte i Macys i Santa Monica, Californien tilbage i 2012, det var det ur jeg havde på den dag vi havde indbrud. Derfor også det ur jeg har haft i længest tid og nok også det der betyder mest for mig, det minder mig om en super god ferie med familien.

Jeg elsker ure og ville elske at have dette smukke sort og rosaguld  Seiko ur i min efterårs garderobe. Det vil passe perfekt til mine mørke outfits og mine rosaguld smykker, som jeg er begyndt at samle lidt på.

Er i lige så vilde med ure som jer er? Eller har i en anden accessories passion?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

10 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk