Outfit,  TRAVEL

DATE NIGHT ITALY SIRMIONE

Sea
LISE
SEa2

Sirmione

Vi var så heldige at mine forældre ville passe Clara en aften, så vi kunne komme ud og have en aften for os selv. Vi tog til Sirmione, kl. 20.30 (Jeg ammer stadig, så det skulle være så sent så muligt så Clara kunne blive lagt i seng) Hvor vi fandt en hyggelig restaurant. Vi nød en lækker middag sammen, det var en af de eneste middage på hele turen hvor vi begge kunne sidde stille og roligt og nyde maden! Vi fik pasta, pizza og en Aperol. Så lækkert!

Jeg var hoppet i min elskede nederdel fra Neo Noir og tilsat min fine nye off shoulder top, som jeg købte i en lille sjov butik i Lazise. Vi havde en hyggelig aften, selvom vi nærmest kastede made i os, i tilfælde af at mine forældre ville ringe og sige Clara var umulig, hun er til tider ikke nem at trøste og vil oftest kun være ved mig. Det skete heldigvis ikke, men trods det var vi hurtigt hjemme igen. Selvom vi havde en kort aften i byen, var det nu alligevel dejligt, bare at have en aften Sonni og jeg, uden Clara – selvom vi elsker hende over alt på jorden.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

8 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.