Follow:
FASHION

SHOPPING TIL EFTERÅRET – BLOMSTER OG RUSKIND

shopping-til-efteråretPANTS // PULLOVER // BOOTS //JACKET // RING // EARRINGS //  BAG //

Er i begyndt at shoppe til efteråret? Jeg har fundet så mange lækre items som jeg gerne vil klikke hjem. Jeg drømmer om et par fine blomsterprintede pants, som fx disse på collagen. De koster forresten kun koster 350 kr. inkl. forsendelse, billigt ikke?

Læs også: EFTERÅRSSHOPPING HOS MIINTO.DK

Støvlerne fra Pier One er virklig lækre og jeg er vild med den lille slidse som kan vise lidt hud, selvom man har jeans på. Overvejer virkelig at klikke dem hjem, de vil gøre sig godt her til efteråret og ser yderst behagelige ud.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Jeg glæder mig så meget til efteråret 😀 Men shopper ikke rigtig til det i år, hvilket er mega øv, men der er så mange smukke ting på din collage!! Især bukserne er jeg vild med! 😀

  1. september 2016 at 7:52
 • Reply Karina

  Det er virkelig nogle pæne ting du har fundet søde 😉

  1. september 2016 at 8:27
 • Reply Stine / Lille My

  Elsker jakken!

  1. september 2016 at 10:41
 • Reply Lullumut

  Uh.. Lækre bukser og taske 🙂 <3 Jeg er gået i gang med en Capsule Wardrobe, hvor jeg kun bruger udvalgte ting fra min garderobe i september, oktober og november. Så det er faktisk meningen, jeg ikke skal shoppe i den periode. Med mindre jeg skal erstatte noget, der er gået i stykker. Men jeg drømmer lidt og glæder mig så til at shoppe til min næste capsule 🙂

  1. september 2016 at 20:46
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.