Follow:
OUTFIT

ALL BLACK & BEAUTIFUL PALMS, LAST VACAY OUTFIT

Black

Detail1LL-2

All black

All black

SKIRT: NEO NOIR // TOP: H&M // BAG: MICHAEL KORS // WATCH: DANIEL WELLINGTON // BUBBLERING: HVISK // NECKLACE: HVISK / WORLD NECKLACE: BYBIEHL //

Åh hvor jeg allerede savner sommeren og ikke mindst Italien, dette er det sidste outfit fra ferien, jeg var “all black” som i så tit ser mig, jeg er virkelig dårlig til farver! Jeg levede nærmest i min lækre nederdel fra Neo Noir og min yders ammevenlige top fra H&M. Jeg er virkelig glad for Neo Noirs lækre nederdele, som man kan bruge både sommer og vinter.

Læs også: OUTFIT: NEO NOIR NEDERDEL & AVIATORS

I går havde vi gæster til kaffe og kage, vi holdte en forsinkede fødselsdag for Sonni – han fyldte år da vi var i Italien. I dag skal vi nyde at det er sidste dag Sonni er hjemme, for fra i morgen har han igen arbejde og Clara og mig skal til at gå på barsel alene igen. Det bliver mærkeligt, når vi har haft ham hjemme de sidste par måneder.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Stine / Lille My

  Årh sikke et fint outfit <3

  4. september 2016 at 10:12
 • Reply Frederikke S

  Du er så smuk!

  4. september 2016 at 11:14
 • Reply Lullumut

  Din nederdel er også så pæn. Den kunne jeg godt selv bruge penge på.
  Synes nu også din sandaler er lækre 🙂 Hvor er de fra?

  4. september 2016 at 13:08
 • Reply Karina

  Lækkert outfit 😉 Tasken er jeg helt vild med 😉

  4. september 2016 at 18:15
 • Reply Eline Tychsen

  Hvor er du smuk! <3

  5. september 2016 at 6:25
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.