FASHION

DESIGNERTASKER – DRØMME OG KØB

Designertasker

Min passion er tasker, ikke bare tasker, men designertasker. Jeg har hvis jeg selv skal sige det en ret lækker samling af tasker, til en mindre formue – jeg kalder det for min pension!  (Jeg har 3 Louis Vuittoon, 3 Mulberry, 2 Gucci, 1 Roberto Cavalli, 1 Michael Kors Collection, 2 Michael Michael Kors, 3 Marc By Marc Jacobs og 1 Chanel) Sonni mener ikke jeg behøver flere tasker, men jeg er ikke enig jeg drømmer især om en ny Louis Vuitton Alma og Noé står højest på ønskesedlen og jeg kan ikke bestemme mig for hvilken jeg helst vil have. Jeg har før, faktisk en del gange efterhånden fået kommentareren “Er du klar over hvad du kunne få for de penge” Ja, jeg er klar over at det er mange penge for en taske, men jeg køber klassikere, som holder hele livet. Det er min “hobby” – jeg spare op til de tasker jeg vil have og kunne aldrig drømme om at låne penge til det, eller bruge penge jeg ikke har!

Følelsen af at købe en ny taske kan ikke beskrives, jeg får både ondt i maven, hjertebanken og sved på panden i det øjeblik jeg køre dankortet igennem terminalen og holder mig næsten for øjnene for ikke at se beløbet… Men når man forlader butikken med posen i hånden

Men okay…. jeg indrømmer det – min Michael Kors Collection taske, var måske ikke det bedste køb. Misforstå mig ikke, jeg elsker den taske, men for pokker jeg er øm over den. Den er lavet i begrænset antal, håndlavet i det fineste læder og har kostet mig 8700 kr. Foret indvendigt er lyst ruskind og jeg tør nærmest ikke have noget der i, i frygt for det løber ud. Uha! Den er købt i San Francisco og havde den dyre taske med på hele min rundrejse i USA sidste år.

Jeg har flere gange overvejet at sælge de tasker, som jeg ikke bruger så meget. Men de har hver især en hel særlig betydning for mig. Mange af dem er købt på ferier i fx. New York, Frankrig, Barcelona, mm. og kan simpelthen ikke nænne at skille mig af med dem. Jeg har knoklet for at få råd til de takser og jeg havde på et tidspunkt et ekstra arbejde hvor lønnen gik til opsparing til min Mulberry Bayswater.

Jeg elsker mine designertasker og arbejder nu på en løsning, hvorpå de kan komme frem, og ikke bare ligge i skabet. Hvis i har en smart opbevaringsmetode til tasker, må i meget gerne sige til.

/Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

12 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.