Follow:
FASHION

DESIGNERTASKER – DRØMME OG KØB

Designertasker

Min passion er tasker, ikke bare tasker, men designertasker. Jeg har hvis jeg selv skal sige det en ret lækker samling af tasker, til en mindre formue – jeg kalder det for min pension!  (Jeg har 3 Louis Vuittoon, 3 Mulberry, 2 Gucci, 1 Roberto Cavalli, 1 Michael Kors Collection, 2 Michael Michael Kors, 3 Marc By Marc Jacobs og 1 Chanel) Sonni mener ikke jeg behøver flere tasker, men jeg er ikke enig jeg drømmer især om en ny Louis Vuitton Alma og Noé står højest på ønskesedlen og jeg kan ikke bestemme mig for hvilken jeg helst vil have. Jeg har før, faktisk en del gange efterhånden fået kommentareren “Er du klar over hvad du kunne få for de penge” Ja, jeg er klar over at det er mange penge for en taske, men jeg køber klassikere, som holder hele livet. Det er min “hobby” – jeg spare op til de tasker jeg vil have og kunne aldrig drømme om at låne penge til det, eller bruge penge jeg ikke har!

Følelsen af at købe en ny taske kan ikke beskrives, jeg får både ondt i maven, hjertebanken og sved på panden i det øjeblik jeg køre dankortet igennem terminalen og holder mig næsten for øjnene for ikke at se beløbet… Men når man forlader butikken med posen i hånden

Men okay…. jeg indrømmer det – min Michael Kors Collection taske, var måske ikke det bedste køb. Misforstå mig ikke, jeg elsker den taske, men for pokker jeg er øm over den. Den er lavet i begrænset antal, håndlavet i det fineste læder og har kostet mig 8700 kr. Foret indvendigt er lyst ruskind og jeg tør nærmest ikke have noget der i, i frygt for det løber ud. Uha! Den er købt i San Francisco og havde den dyre taske med på hele min rundrejse i USA sidste år.

Jeg har flere gange overvejet at sælge de tasker, som jeg ikke bruger så meget. Men de har hver især en hel særlig betydning for mig. Mange af dem er købt på ferier i fx. New York, Frankrig, Barcelona, mm. og kan simpelthen ikke nænne at skille mig af med dem. Jeg har knoklet for at få råd til de takser og jeg havde på et tidspunkt et ekstra arbejde hvor lønnen gik til opsparing til min Mulberry Bayswater.

Jeg elsker mine designertasker og arbejder nu på en løsning, hvorpå de kan komme frem, og ikke bare ligge i skabet. Hvis i har en smart opbevaringsmetode til tasker, må i meget gerne sige til.

/Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Stine / Lille My

  Hold op du har mange tasker! 🙂 Gid det var mig 😛

  5. september 2016 at 8:18
 • Reply Katrine Guldbæk

  Det er også noget af en samling du har :-). Jeg er også selv rigtig glad for mine, selvom samlingen ikke er lige så stor som din ;-). Og bare det, at man har knoklet på arbejde for ar spare sammen til drømme tasken – det er en dejlig følelse 🙂

  5. september 2016 at 8:53
 • Reply Eline Tychsen

  Hehe det er så vildt, du ejer så mange. Selv ejer jeg ikke en eneste! 😉 I wish, men det er aldrig blevet til noget, DESVÆRRE!

  5. september 2016 at 11:21
 • Reply Camilla Cecilie

  Hold da op en fin samling du har!! Jeg kan kun diske op med en Louis Vuitton og en ny indkøbt Calvin Klein, som slet ikke er i samme liga! Men jeg overvejer stærkt at købe en ny LV, men det er vigtigt for mig at det bliver et velovervejet køb 😉

  5. september 2016 at 12:52
 • Reply Sanne

  Sikke en lækker samling, du har dig! Jeg har aldrig selv haft en speciel svaghed for tasker – der er jeg nok mere en sko-pige 😉

  http://www.sannenoerbjerg.dk

  5. september 2016 at 14:24
 • Reply Lullumut

  Åh wauw, jeg var slet ikke klar over, at du havde så mange dyre tasker 🙂 Måske du har lyst til at lave et samlet blogindlæg med billeder af dine tasker? 🙂
  Jeg går helt sikkert slet ikke så meget op i tasker som dig. Men jeg er glad for, at du ikke køber dem for penge, du ikke har 🙂 Jeg har en Marc by Marc Jacobs, en Botkier, en Louis Vuitton, en Decadent, en Adax. Det er vist de dyreste.. Ønsker mig en Balenciaga <3
  Jeg har mine i dustbags og skuffer i mit walk-in closet. Overvejer at købe Muuto knager til dem, men jeg vil gerne passe på dem væk fra sollys 🙂

  5. september 2016 at 15:39
  • Reply Liselotte / Everyday Couture

   Jo har tænkt på det, jeg vil rigtig gerne vise dem frem – skal bare lige have tiden til at pakke dem alle ud 😀 <3

   Det er også lækre tasker søde 🙂 Mine ligger også i dustbags, men vil gerne have dem frem men ja, som du siger skal de ikke have sollys.

   11. september 2016 at 18:43

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.