Follow:
FASHION

NEW IN – SELECTED FEMME ULD JAKKE

SELECTED FEMME ULD JAKKESelected Femme uld jakke 1499,95 (Find den HER)

Ind i mellem skal man gøre noget godt for sig selv ikke? Så som at købe en virkelig lækker jakke, som denne lysegrå uld skønhed fra Selected Femme. Jeg havde lidt penge tilbage på et gavekort, som jeg fik til et SELECTED GRAND OPENING tidligere på året. Oven i det havde Selected butikken i Friis shoppingcenter 20 % på alt i butikken i fredags, pga. Aalborg By Night.

Jeg kiggede på den om formiddagen og lod den hænge, da en ren uld jakke måske ikke er det smarteste med en gylpende baby.. Men jeg kunne ikke få den ud af hovedet, så da vi havde spist aftensmad pakkede vi bilen igen og kørte ind for at hente jakken. Jeg er å glad for den og glæder mig (må man sige det) til at jeg kan hoppe i den her til efteråret og vinteren.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Frederikke S

  Wauw den er lækker!

  6. september 2016 at 14:49
 • Reply Sanne

  Den er jo helt perfekt <3

  6. september 2016 at 17:16
 • Reply Karina

  Den er altså bare pæn 😉

  6. september 2016 at 18:14
 • Reply Katrine Guldbæk

  Den er virkelig også fin :-). Jeg fik selv købt en ruskindsjakke i fredags – den glæder jeg mig til at få taget i brug.

  6. september 2016 at 18:27
 • Reply Eline Tychsen

  Den er simpelthen så fin!! Årh hvor ville jeg elske at eje den 🙂 Og det er SÅ okay at sige 😉

  7. september 2016 at 7:46
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.