Follow:
AALBORG FOOD

NÅR DET SKAL VÆRE LET – TAKE AWAY FRA SUNSET

take away

Sponsor

Jeg plejer kun at vise madbilleder her på bloggen, når jeg har været på en fancy restaurant eller cafe. Men der kommer jeg faktisk ikke så tit og slet ikke efter jeg er blevet mor!  Jeg spiser tilgengæld en hel masse nem, sund og mindre sund take away!

Jeg har sagt det før og nu siger jeg det igen, jeg synes virkelig det er hårdt at blive mor. Jeg havde en ide i hovedet om, at når jeg kom på barsel med lille Clara, ville jeg være super-overskuds-power-mor med rent og ryddeligt hjem, bage brød og kage, lave sund mad og smører lækre madpakker til min kæreste. Men sådan ser virkeligheden langt fra ud, jeg ligner for det meste en omvandrende zombie og har aldrig før købt så meget take away i hele mit liv, som jeg har gjort det sidste år.

take away

take awayJeg elsker at gå på fine restauranter og cafeer og få en eller anden dyr fancy ret. Men ligeså meget som jeg elsker det, elsker jeg også nem take away. Mit favoritsted er uden tvivl Sunset Boulevard. Når jeg kommer der bestiller altid en burgermenu (På billedet ses nyheden American BBQ) der til kommer de lækreste sprøde og let krydret fritter og en stor iskold Pepsi max. Mmh!

American BBQ er en af Sunsets nyheder og jeg bestilte den, da vi var til Aalborg By Night i fredags. Sonni havde fri og vi havde Clara med, hun var ikke i det bedste shopping-cafe-hygge-humør den dag og så er det altså virkelig rart at der er spisesteder som Sunset, hvor man uden problem kan have børn og barnevogn med ind.
Oksekødsburgeren er fyldt med lækker amerikansk BBQ-sauce, sprød bacon, syrlige pickles, frisk salat, løg og tomater, dertil de sprødeste krydderede fritter. (Sunset laver altså virkelig de bedste pommesfrits!) Burgeren kan varmt anbefales hvis som mig, er til en lidt mere “snasket” burger. BBQ-saucen

Det har længe været en tradition, at smutte på Sunset inden vi skal i biografen. Det er let, hurtigt og lækkert. Da jeg var gravid spiste vi Sunset stort set hver fredag i en periode, jeg havde virkelig de vildeste cravings efter Sunsets burgere. Vi tog menuerne med hjem og spiste det på sofaen til en god film, efterfulgt af en ordentlig skål bland selv slik. Jeg kan stadig i dag få lyst til Sunset på de mest mærkelig tidspunkter og når vi er i Aalborg eller storcenteret, skal jeg næsten altid have en snackburger og en “automatcola”. Mmh!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Stine / Lille My

  Mh elsker Sunset 😀

  8. september 2016 at 12:44
 • Reply Eline Tychsen

  Og det er helt fair!! Det kan være, at når Clara er 6 måneder at så begynder det at se anderledes ud ☺️ men Hey sunset er også mega godt!!

  8. september 2016 at 13:41
 • Reply Lullumut

  Sikke nogle gode billeder, du fik, søde 🙂 Jeg elsker Sunset. Især den grillede sandwich med skinke og ost. Haps! 🙂 Og selvom jeg ikke har børn, er jeg heller ikke ret overskudsagtig. Langt fra <3

  15. september 2016 at 18:57
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.