Follow:
TRAVEL

LAKE GARDA – BEAUTIFUL SUNSET

Sunset

Garda

Smukke Lake Garda! Jeg elsker Italien og har stadig en hel del billeder fra min ferie, som jeg gerne vil vise jer, bl.a. disse billeder, som jeg selv synes er ret fede. Jeg er helt vild med den smukke solnedgang over Garda søen og bjergene.

I Italien boede vi ved Garda søen, faktisk kun få 100 meter fra vandet. Vi boede i en lille by tæt på byerne Lazise og Sirmione, som begge er ret kendte og rigtig hyggelige. Vi var flere gange nede og se solen gå ned over søen – så smukt, og det blev også til en aften dukkert i søen (ikke for mit vedkommende, jeg hader at bade i søer og havet!)

Læs også: 10 FACTS ABOUT ME 

Sun-2 Garda

Jeg er gået hen og blevet ret vild med Italien, førhen var jeg mest imponeret og vild med Frankrig – det er jeg stadig og drømmer om at komme tilbage til smukke syd Frankrig. Det er efterhånden en del år siden vi var på ferie der.

En ting er sikkert, det er ikke sidste gang vi besøger Garda søen, Verona og Lazise.

LÆS OGSÅ: ITALIAN FOOD – The best food in the world!

Nu vil jeg pakke barnevognen og gå mod bussen, vi skal nemlig til Aalborg og mødes med min søster, til hygge og brunch. Rigtig god weekend til jer alle

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  SÅ smukke billeder – det ser virkelig også ud, som det er ret lækkert sted! Så kan godt forstå, det ikke er sidste gang 🙂

  9. september 2016 at 18:41
 • Reply Stine / Lille My

  Wauw hvor er der flot! Smukke billeder <3

  10. september 2016 at 13:18
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.