INTERIOR

MINE FØDSELSDAGSØNSKER – BOLIG

Fødselsdagsønsker1. ROYAL COPENHAGEN DYB TALLERKEN 30 CM  // 2. ROYAL COPENHAGEN 47 CL SKÅL // 3. ROYAL COPENHAGEN 23 CM. FAD // 4. MUUTO DOTS KNAGER // 5.  TOM DIXON ETCH LYSESTAGE // 6. FERM LIVING HECAGON POTTE // 7. LINDDNA DÆKKESERVIETTER // NICHBA-DESIGN PINBOARD // 9. LYNGBYVASE STR. 20 CM. 

Jeg har snart fødselsdag og er så småt begyndt at tænke over hvad jeg ønsker mig. Jeg har altid svært ved at finde på fødselsdagsønsker, så jeg er begyndt at skrive ned på min telefon, når jeg finder noget som jeg synes er interessant.

Jeg vil rigtig gerne forøge min samling af Royal Copenhagen og da jeg var til middag hos min veninde Maria serverede hun en salt i den dybe tallerken fra Royal Copenhagen. Jeg samler faktisk ikke på tallerkenerne endnu, jeg synes de er for dyre. Men den dybe tallerken her har mange funktioner.

De fine Muuto dots har stået på ønskeseddlen i et par år, de er så fine og vil gerne have dem hængende i entreen med mine tasker og tørklæder.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

11 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk