INTERIOR

SNEAK PEAK – VORES SPISESTUE

Spisestue

Vi er så småt ved at være på plads her i huset, og jeg er ved at være ret godt tilfreds. Selvom vi stadig har mange drømme og ideer, skal vi have økonomien til det. I vores spisestue, hænger bl.a. dette billede som jeg tog i New York, da Sonni og jeg var på rundrejse sidste år. Plus to andre billeder fra vores tur. Jeg er helt vild med det og bliver glad hver gang jeg kigger på dem. Om ikke så længe er jeg klar til at vise jer rundt i vores hus. I har måske allerede set RÅ NEW YORKER VÆG, som jeg er rigtig glad for? Flere af jer har måske også set vores nye lille bord på Instagram @LiselotteA, som også står i vores spisestue.

Jeg håber forresten at i har haft en dejlig weekend? Min har stået på fødselsdag ved Sonnis farmor i går eftermiddags og fætter-kusine-fest med min familie i går aftes. Jeg er helt død i dag og har ikke mere energi tilbage overhovedet, Clara har ikke ville sove i nat og jeg har været oppe ca. en gang i timen hele natten. I dag har hun heller ikke ville sove mere end 1,5 time i alt. Jeg kan virkelig godt bruge et ordentlig skud energi! I aften skal jeg slappe af på sofaen med Zulu comedy og nachos, hvis jeg ellers kan holde mig vågen.

Denne uge skal jeg bl.a. i mødregruppe, til babysvømning, til frisøren (HAr jeg fortalt jer, at jeg taber mit hår i store totter!), hygge med min veninde Maria, til fødselsdag i Sonnis familie, til lægen og til event i Århus med denne gravide skønhed. Det plejer være en succes og jeg glæder mig virkelig. Det er første gang jeg skal være væk fra Clara i mere end 2 timer, så det bliver spændende.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

11 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk