TRAVEL

EN FERIE UDEN PROBLEMER

travelSponsor

At rejse er at leve, skrev H.C. Andersen engang…..
Jeg elsker at rejse og opleve verden og ville ønske, at vi kunne gøre det endnu mere end vi allerede gør. Jeg glæder mig til Clara bliver lidt ældre, så vi igen kan komme til min favorit by New York. Men en flyvetur på knap 7 timer, vil jeg ikke udsætte hende for lige nu. Så indtil hun kan  holde til en lang flyvetur, må vi “nøjes” med ferier til fx. Italien og Frankrig, men det er nu heller ikke så ringe. Der er mange ting man skal have styr på når man rejser på ferie med en lille baby og noget jeg altid har gået meget op i, er at have styr på vores rejseforsikringer. Jeg har simpelthen hørt så mange skrækhistorier gennem tiden.

Efter vi havde indbrud for et par år siden og efter vi flyttede i et hus fyldt med en masse problemer, gik det virkelig op for mig hvor vigtigt det er at have en god forsikring og ikke mindst have styr på alle sine forsikringer, så som indbo, ulykke, bil og rejseforsikring mm. Jeg har altid været god til at forsikre mig og vil hellere være “overforsikret” frem for ikke at være det.

Forsikringer på ferien: Vi startede vores ferie i Italien i år, ud med at Sonni bakkede ind i en stor flot motorcykel på vej ud af lufthavenen. Motorcyklen væltede og fik heldigvis så vidt vi ved indtil videre “kun” et par grimme skrammer! Dagen efter var der en som havde kørt ind i bagenden af mine forældres bil totalsmadret bagenden. Så var ferien ligesom skudt godt igang! Et par dage efter fik Sonni infektion i øjet og vi var nødsaget til at søge læge, da han har en kronisk sygdom som han kan blive blind af! 

travel2

Husk derfor altid at køb rejseforsikring, inden i rejser ud i den store verden. For hvem ved hvornår man får brug for den. Tjek op på at din rejseforsikring dækker hele verden og ikke kun EU, hvis du skal på en længere rejse. Jeg skulle fx have en “tillægspakke” da jeg var på en længere rundrejse i USA tilbage i 2012. Hvis du er godt dækket ind undgår du en ferie med problemer.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

  • Lullumut

    Puha.. Sikke en oplevelse! Jeg er heldig at have Mastercard Gold, som dækker mig ude i verden. Men når jeg skal rejse næste gang til januar, har min svigerinde booket rejsen. Så der dækker den forsikring desværre ikke. Skal så meget have en forsikring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.