Follow:
FASHION

VRS FALL/WINTER 2016 EVENT

vrsfood
event
jeans
I går var Eline, Britt og jeg inviteret til event i Århus, sammen med en masse dejlige bloggerdamer for at se på den nye kollektion fra VRS. Det er 3 gang jeg deltager og må indrømme at jeg bliver mere og mere imponeret for hver gang vi kommer derned. De søde piger fra VRS, tager sig så godt af os og vi bliver forkælet med lækker mad, goodiebags og skønne styles. VRS er mærket som forhandles i Bilka og Føtex. VRS laver virkelig fine styles, til næsten ingen penge, både til damer, mænd og børn.

Vi fik set en masse blonder, brændte farver, tern, strik, skjorter og rå jeans. Jeg har faktisk bestilt de fine jeans med lynlås, på billedet herover og var lidt modig og bestilte et par i army grønne. Jeg bestiller og køber altid sort og grå, så nu skal der simpelthen lidt farve ind i min garderobe.

event

event
VRS har satset lidt i den nye kollektion og lancere bl.a. en ÆGTE ruskindsjakke til kun 599,95 kr.! Ja du læste rigtigt…. Det er jo vildt at det kan lade sig gøre. Udover den lækre ruskindsjakke, som jeg meget gerne vil have fingrene i har de også lavet et par ægte skindbukser. Som i kan se var jeg ikke den eneste, der var helt vild med den lækre jakke. Katrine & Eline, fik også kigget på den og knipset et par billeder.

Håber i får en dejlig weekend, min står på fødselsdagsfest i aften og fødselsdag igen på søndag.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Haha jeg ser SÅ tyk ud 😀 hahaha
  Men ja, den jakke er simpelthen så fin!!! Skal altså have mig en af dem 😀 Og tak for i går!

  16. september 2016 at 9:31
 • Reply Lullumut

  Årh, lækre sager 🙂 Jeg fulgte med på Instagram i går aftes, haha. Bukserne er så fede i grøn. Dem ville jeg også gå efter – og jakken selvfølgelig 🙂 <3

  16. september 2016 at 9:36
 • Reply Lisbeth

  Hvor ser det bare lækkert ud. Jeg glæder mig sådan over, at min lokale Føtex netop har udvidet deres tekstilafdeling, for så kan jeg endelig gå ordentligt på jagt i deres fine sager, når den nye kollektion kommer 🙂

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  16. september 2016 at 14:16
 • Reply Katrine Guldbæk

  Hvor ser det bare vildt hyggeligt ud :-). Og jakken er virkelig fin.
  God fornøjelse med din fødselsdag 🙂

  17. september 2016 at 9:26
 • Reply Ida

  Jeg bliver også mere og mere imponeret af VRS, for hver gang de viser deres nyeste kollektioner.
  Skal selv til et arrangement med dem i næste ige, hvilket jeg også ser frem til 🙂

  17. september 2016 at 16:47
 • Reply Karina

  Hvor ser det altså godt ud 😉

  17. september 2016 at 20:02
 • Reply Jenni / ByJenni

  Eej hvor ser det hyggeligt ud, blev helt misundelig da jeg så alle billederne på Instagram.

  Den ruskindsjakke ser godt nok fin ud altså. Den skal jeg ha mærket nærmere på i næste uge 😛

  17. september 2016 at 21:01
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.