Follow:
FASHION

FEMININE ADIDAS SNEAKERS

adid

ADIDAS SNEAKERS

Jeg har altid gerne ville være en sneakerspige, sådan en som ser godt ud i en feminin kjole med et par sporty sneakers til. Eller hende som ser super cool og frisk ud med jeans og snakers, en søndag. Jeg har en hel del sneakers bl.a. fra mine favoritbrands Adidas og Nike, for jeg elsker at gå i dem. Sneakers er uden tvivl det bedste fodtøj man kan have på. Men sandheden er egentlig at jeg ikke synes de er lige så fede på mig, som på alle andre.

Jeg har fundet 3 Aidas favoritter fra hjemmesiden Shoechapter.com 1. ZX Flux Black // 2. Stan smith adicolor // 3. Gazelle Bordeaux.
Jeg vil meget gerne have alle 3 par i min efterårs garderobe. Især de fine bordeaux farvede ruskindsneakers vil være super fine til en fx. feminin nederdel og en stor vamset strik. Jeg er helt vild med farven, som heldigvis er et hit igen i år.

sneakers

Jeg vil lige vise jer et par af mine yndlingssneakers, som faktisk også er fra Adidas. D er super feminine, unikke og lige mig. De er købt på min rundrejse i USA, modellen hedder ZX Flux. Shoechapter  forhandler også disse styles, som findes i et utal af farver og print.

Hvordan har i det med sneakers?

/ Liselotte

Indlægget er lavet i samarbejde med shoechapter.com

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Lullumut

  Uh, jeg elsker bare sneakers 🙂 Jeg har faktisk kun sneakers fra Nike for tiden, men jeg har tænkt mange gange på, at jeg skal have mig nogle fra Adidas. F.eks. de mintgrønne Gazelle og dem du har i sort 🙂 Jeg bruger meget sneakers, også på job. Men der er det kun de sorte modeller, der duer. I fritiden passer de farverige bedre ind 🙂

  18. september 2016 at 9:51
 • Reply Stine / Lille My

  Hvor er de bare vildt fine! <3

  18. september 2016 at 10:20
 • Reply Frederikke S

  De nederste er vildt fine!

  http://www.frederikkes.com

  20. september 2016 at 7:23
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.