FASHION

ET NYT UR – SEEKER AAL GOLD

seeker

SEEKER AAL GOLD KØBES HER

For lidt tid siden viste jeg jer min ursamling i indlægget: FAVORIT ACCESSORIE  – SMUKKE URE og nu har jeg fået mig et nyt ur til min lille samling. For mig er et ur en af de vigtigste accessories for at fuldende et outfit. Jeg har som sagt en hel del ure efterhånden og lige som jeg elsker dyre lækre designertasker, elsker jeg også smukke eksklusive og lækre ure. Sonni er ligesom mig blevet ret vild med lækre ure. Han har faktisk også en ret lækker samling og jeg købte et klassisk Daniel Wellington ur til ham, da han blev udlært tømrer og købte et ur til igen da han havde fødselsdag i år. Det var dog et sports ur, aktuelt til hans store passion cykling og løb.

seeker_1
seeker_2

Mit nyeste ur i min “lille samling”, er dette virkelig smukke Seeker AAL gold ur (Købes her), som er skabt til min garderobe og ikke mindst yderst anvendeligt. Firmaet Seeker er faktisk et forholdsvist nyt Aalborgentisk firma. Som efter min mening laver de fineste ure. AAL uret er unisex og er dedikeret til Aalborgs flotte og rå rammer. Og som Aalborgpige, kan jeg ikke andet end elske det.

Uret er lavet af de beste råvarer og er i meget høj kvalitet. Uret har bl.a. safir krystal glas og kommer med hele 3 forskellige remme (det havde jeg ikke lige opfattet, så det var en glædelig overraskelse, da jeg åbnede en meget store ur æske) Så med et Seeker ur, har man faktisk har hele 3 ure i et. Jeg er helt vild med den brune læderrem med croco-looket, det gør uret lidt mere klassisk. Hvor imod camoflage remmen er super til et mere sporty look. Camoflage er jo super hot lige for tiden, og hvis du ligesom mig ikke er helt så modig og hoppe i en camoflage jakke, kan du nøjes med at skifte remmen på dit Seeker ur.

Er du lige som mig helt vild med Seekers smukke ure kan du bestille uret hos Watchfelt.dk, uret koster 1995 kr. og findes i 3 variationer, guldbelagt som mit, sølv og sort. Jeg var faktisk tæt på at bestille uret i sort, da jeg synes det oser af kvalitet og ser så lækkert og råt ud. Derudover minder det på ingen måde om de ure jeg har i forvejen. Men jeg valgte den sikre løsning og bestilte uret i guld. For jeg må erkende at jeg er og bliver en guldpige!

seeker_3

Hvis du tilmelder dig Watchflet.dks nyhedsbrev får du faktisk hele 5% rabat på dit første køb! Blot et lille tip, som er meget dumt at gå glip af, hvis du køber nyt ur til dig selv eller en du holder af. Watchfelt sender deres ure med DAO, som er yderst hurtig til at levere og hænger pakken på dit dørhåndtag/smider det i postkassen om natten, så du har pakken om morgenen. Jeg er virkelig fan!

Håber i har fået en god start på ugen, jeg selv var ude og spise med min mor, søster og Clara i går og i dag har vi hygget på cafe med mødregruppen. I morgen skal vi på farten igen, vi skal nemlig mødes med min veninde Tine og hendes lille dreng Dirch, til hygge.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

7 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.