Follow:
OUTFIT

OUTFIT: COATIGAN & COOL BUCKLE BOOTS

Coatigan
CoatiganCoatigan
bag
tula
Coatigan: Pimkie Similar HERE // Boots: Similar HERE // Watch: Seeker // Ear Jacket: Hvisk // Bag: Gucci // Rings: Hvisk //

Når man ikke har råd til de alt for fede Toga Pulla støvler må man jo finde et billigere alternativ. Jeg fik disse af Sonni på vores sommerferie i Verona i år. De er super lækre og ikke mindst behagelige at have på og ja, så koster de kun en brøkdel af de populære Toga støvler. Jeg synes selv de er ret fede, min lækre coatigan fik jeg også af Sonni og den er super lige nu som overgangsjakke. Jeg prøver at få lidt mere “farve” ind i min garderobe og jer som kender mig ved at alt jeg ejer og har nærmest er sort og gråt.

Vi har haft en meget hård uge, jeg har en lille pige, som ikke vil sove hverken om dagen eller om natten! Så må indrømme jeg er ved at være godt brugt. I morgen tager vi til Sjælland, hvor vi skal til familiefest. Det bliver en lang tur med Clara, men vi må holde en masse pauser.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

11 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Årh håber virkelig hun snart falder til ro, så I alle kan få sovet lidt <3
  Men du ser virkelig fantastisk ud søde! Elsker din coatigan! Kan man finde dine sko online?

  22. september 2016 at 9:15
 • Reply Isabella Pernille

  Hvor ser du bare brand godt ud søde. Jeg kan rigtig godt lide dine fine støvler! 🙂 <3

  22. september 2016 at 11:21
 • Reply Lisbeth Vestergård

  Så cool! Kan faktisk bedre lide dine støvler end Toga Pullaerne, som efter min mening måske er ved at blive en anelse ‘slidt’. Så er det altså lidt federe med nogle lidt mere unikke som dine 🙂

  Held og lykke med den lille
  // http://www.moonlitmadness.dk

  22. september 2016 at 13:34
 • Reply Frederikke S

  Du ser alt for godt ud – og jeg er også super vild med støvlerne 😉

  23. september 2016 at 12:22
 • Reply Katrine Guldbæk

  Hvor ser du fin ud med den nye jakke :-). Øv med Clara. Håber snart, at det vender, så I kan få noget søvn.

  28. september 2016 at 19:18
 • Reply TREND BUCKLE BOOTS – PICK YOUR FAVORITE | MODE.DK

  […] LÆS OGSÅ: OUTFIT: COATIGAN & COOL BUCKLE BOOTS […]

  29. september 2016 at 7:36
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.