Follow:
Clara's corner INTERIOR

ET BØRNEVENLIGT MEN STILET HJEM?

Børnevenligt

Kan det lade sig gøre at have et pænt, rydeligt, stilet og børnevenligt hjem? Efter vi har fået Clara er vores stue nærmest forvandet til en legeplads. Vi har bl.a. dette fine hyggehus fra My Furniture stående i stuen. Jeg er selv meget kreativ og håber Clara også bliver det, så vi kan hygge os sammen. Jeg har set de fineste gadeskilte til hjemmet, som jeg gerne vil have stårende i hjørnet for at dække vores grimme radiator. Den fine gadeskilte er super dekorative og hyggelige. Jeg elskede selv at tegne og male da jeg var lille og ville ønske jeg havde haft et af de fine gadeskilte stående, som jeg kunne tegne på.

Det er vild hvor meget der sker når man får en baby, man får nye interesser, nye hverdagsrutiner og en ny måde at indrette på. For hvem havde nogensinde troet at jeg ville have en gynge hængende i min stue? Eller at jeg som elsker dyre designer tasker osv. ville bruge over 1000 kr. på et stykke motoriklegetøj fra bObles for ikke at snakke om den store legetøjskasser proppet med farvet og larmende legetøj stående midt i min stue? Og ved i hvad JEG ELSKER DET. Det er så hyggeligt og selvfølgelig skal Clara have en masse grimt, sjovt, farverigt legetøj og lege med det  i stuen sammen med os.

LÆS OGSÅ: DIY RÅ NEW YORKER VÆG

På billedet ses forresten følgende fine ting: Miffy Lampe HER // Baby Bites sovepose HER // Babyhus  fra MyFurniture HER // Ellos lyskæde HER

Nu er vi på vej hjem til jylland efter en hyggelig weekend på sjælland med familiehygge og familiefest. Jeg fik udover familiefesten, besøgt min meget savnede veninde Sarah, som desværre bor i København og hyggede mig med Sonnis kusine og hendes lille baby Frida på strøget, mens drengene så fodbold på bar. I morgen skal Clara vaccineres og til 5 måneders undersøgelse. Sidst døjede vi med feber og utilpashed, så er spændt på hvordan dagen kommer til at gå.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Dejligt med en hyggelig weekend på sjælland 😀 Håber det kommer til at gå rigtig godt med Clara i morgen <3 <3

  25. september 2016 at 11:35
 • Reply Stine / Lille My

  Årh det er fint <3

  25. september 2016 at 13:51
 • Reply Karina

  Hvor er det altså smukt!

  25. september 2016 at 19:26
 • Reply Katrine Guldbæk

  Jeg synes det er så fint, det lille hyggested du har fået lavet 🙂

  26. september 2016 at 9:44
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.