INTERIOR

ROOM TOUR: SOVEVÆRELSE NY SENGEGAVL FRA PYTT-LIVING


Soveværelsepillow
Sponsor
// Sengegavl: Pytt-Living // Pude: Pytt-Living // Sengeborde: My Furniture //

Jeg har længe tænk, att jeg vil vise jer lidt rundt i vores hjem. Vi har stadig et hav af ideer og ønsker for huset. Fx. kan jeg slet ikke vente til vi forhåbentlig inden længe skal have lavet trægulv over det hele.

Lad os starte rundvisningen i vores soveværelse – Et lille rum, som er en smule besværligt at indrette. Med en hel skabsvæg, store dejlige vinduer og skråvægge, er der ikke meget plads at gøre godt med! Jeg har for noget tid siden (Ja, faktisk længe siden efterhånden) fået denne lækre polstret sengegavl fra Pytt-Living tilsendt. Den er super dekorativ op af væggen og ikke mindst lækker at sidde op af hvis man skal læse, se tv, eller amme, som jeg stadig gør flere gange om natten. Jeg er vild med den lyse grå farve som giver god kontrast, i det ellers så hvide rum. Sengegavlen kan man selv designe hos Pytt-Living, så den passer netop til dine ønsker og form for indretning.

For en komplet sengegavl som min, skal du bruge 1 stk. quilted Head board, 1-2 stænger Head board Rod (antal afhænger af gavelens størrelse), 2 stk. læderstroppe (Hang it), evt. en connector Rod Connection.

seng

paris
Soveværelse

På vores seng står den fineste pude med en lækker tyrkis stribe. Den er også fra Pytt-Living og jeg er så glad for den. Den er bl.a. vist frem i indlægget her: SOMMER & REGNVEJR OG EN NYHED FRA PYTT LIVING. Jeg elsker den og synes det er den smukkeste og mest dekorative pude!

Da vi fik den nye sengegavl op, manglede jeg virkelig et par fine nye sengeborde og jeg måtte derfor igang med at lede efter de perfekte borde. Det er ikke let at finde, skal jeg hilse og sige. Jeg fik derfor disse borde speciallavet, så de passede til gavlens naturfarvede ophæng. Jeg er blevet ret godt tilfreds med vores soveværelse. Nu mangler jeg kun et par kroge til mine tasker og et lækkert sengetæppe.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

12 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.