Follow:
LIFESTYLE

MIN DRØM – EN DRØMMEJOURNAL

Min drøm
Sponsor
Ind i mellem kommer der ret så fine og spændende overraskelser op i min postkasse. I sidste uge kom jeg hjem til en pakke med denne smukke og spændende bog “Min Drøm” (KØBES HER TIL 249 kr.) Jeg havde faktisk en uge forinden set Maise Njor og Lisa Grues, som står bag bogen i Go’ Morgen Danmark hvor de var inde og fortælle om drømmejournalen. Jeg var helt sikker på den skulle på min ønskeseddel. Men det nåede den aldrig før postbuddet dukkede op med den skønneste overraskelse.

Denne smukke drømme journal “Min drøm” er en form for dagbog hvor du kan skrive dine drømme ned (Altså dem du drømmer når du sover) Den er oplagt at have liggende freme på natbordet, så man kan skrive drømmene ned så snart man våger og stadig kan huske dem. Bogen er så smuk og dekorativ.  LÆS OGSÅ: ROOM TOUR: SOVEVÆRELSE NY SENGEGAVL FRA PYTT-LIVING

Min drøm
droem

Jeg har længe været meget optaget af mine drømme og hvad de betyder, flere af mine drømme vender tilbage, jeg har flere gange forsøgt med drømme tydning.
Jeg drømmer fx. ofte i perioder at jeg bliver væk og ikke kan finde hjem – det skulle efter sigende være et tegn på stress og for meget om ørene!

Bogen er så fin og en oplagt gaveide til din mor, søster eller veninde – Bogen kan som sagt købes hos Lindhardt og Ringhof Forlag.

/ Liselotte

Test link

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Karina

    Det er virkelig smart og jeg er utrolig glad for min 😉

    1. oktober 2016 at 14:59
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.