FASHION,  Outfit

OUTFIT: NEO NOIR SKIRT & SELECTED FEMME ULD TRØJE

_1 _2 NEO NOIR SKIRT NEO NOIR SKIRT _5
PULLOVER: SELECTED FEMME // BOOTS: PIMKIE (Similar HERE) // SKIRT: NEO NOIR // WATCH: SEEKER // BAG: GUCCI SOHO // RING: CARRÉ & HVISK // NAIL POLISH: DEPEND //

Mit outfit fra den anden dag, med rå støvler, masser af guld smykker, Neo Noir skirt og en lækker uld trøje. Ja, jeg har købt mig en ny (u)praktisk uldtrøje, fra Selected. Det var nok ikke det smarteste køb med et gylpe barn. Men lige som med min nye jakke, som jeg viste i indlægget: NEW IN SELECTED FEMME ULD JAKKE,kunne jeg ikke leve uden og ja, så elsker jeg virkelig bare uld.

Jeg håber i har haft en god weekend. Vi er (eller rettere sagt, Sonni er) ved at rive vores garage ned. Vi skal igang med at bygge en ny på 90 kvm. som gerne skulle stå klar inden vinteren melder sin ankomst. Derfor er det ikke meget jeg ser til ham lige for tiden. Fredag aften knoklede ham og hans kamerart til sent ud på aftenen og i går havde han drengeaften. Så Clara og mig stak af og sov ved mine forældre for at få lidt ro og nattesøvn.

I morgen starter en ny uge, en uge med babysvømning, rivegilde med Claras farmor, madklub og fødselsdag for en veninde. Der bliver nok at se til men jeg glæder mig til det hele.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

9 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk