Follow:
OUTFIT

OUTFIT: NEO NOIR SKIRT & SELECTED FEMME ULD TRØJE

_1 _2 NEO NOIR SKIRT NEO NOIR SKIRT _5
PULLOVER: SELECTED FEMME // BOOTS: PIMKIE (Similar HERE) // SKIRT: NEO NOIR // WATCH: SEEKER // BAG: GUCCI SOHO // RING: CARRÉ & HVISK // NAIL POLISH: DEPEND //

Mit outfit fra den anden dag, med rå støvler, masser af guld smykker, Neo Noir skirt og en lækker uld trøje. Ja, jeg har købt mig en ny (u)praktisk uldtrøje, fra Selected. Det var nok ikke det smarteste køb med et gylpe barn. Men lige som med min nye jakke, som jeg viste i indlægget: NEW IN SELECTED FEMME ULD JAKKE,kunne jeg ikke leve uden og ja, så elsker jeg virkelig bare uld.

Jeg håber i har haft en god weekend. Vi er (eller rettere sagt, Sonni er) ved at rive vores garage ned. Vi skal igang med at bygge en ny på 90 kvm. som gerne skulle stå klar inden vinteren melder sin ankomst. Derfor er det ikke meget jeg ser til ham lige for tiden. Fredag aften knoklede ham og hans kamerart til sent ud på aftenen og i går havde han drengeaften. Så Clara og mig stak af og sov ved mine forældre for at få lidt ro og nattesøvn.

I morgen starter en ny uge, en uge med babysvømning, rivegilde med Claras farmor, madklub og fødselsdag for en veninde. Der bliver nok at se til men jeg glæder mig til det hele.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Frederikke S

  Er vild med alt ved dette look – du ser skide godt ud! 😀

  2. oktober 2016 at 15:15
 • Reply Cathrine

  Det er så fint! Er helt vild med guld uret 😀

  2. oktober 2016 at 17:16
 • Reply Stine / Lille My

  Hvor ser du godt ud. Støvlerne er virkelig fine <3

  2. oktober 2016 at 18:09
 • Reply Lullumut

  Lækker strik 🙂 Jeg er desværre ikke til uld, da jeg altid formår at vaske det forkert. Så det duer ikke hos mig 🙂 Det lyder spændende med en ny garage og en pakket næste uge 🙂

  2. oktober 2016 at 18:35
 • Reply Eline Tychsen

  SÅ smuk! Og din trøje er simpelthen så fin – også selvom den kan virke upraktisk med små børn 😉 hehe. Men smuk det er den altså.

  2. oktober 2016 at 18:38
 • Reply Karina

  Hvor ser du altså bare godt ud søde 😉

  2. oktober 2016 at 19:40
 • Reply Katrine Guldbæk

  Hvor ser du bare skøn ud – støvlerne er simpelthen bare så fine 🙂

  3. oktober 2016 at 8:36
 • Reply Julie Mænnchen

  Dejligt outfit søde – er vild med dine støvler 🙂

  3. oktober 2016 at 8:54
 • Reply Ida

  Elsker kombinationen 🙂
  Det lyder lækkert med en ny garage og sikke en størrelse – min lejlighed er kun 57 kvm.

  3. oktober 2016 at 16:17
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.