BEAUTY

DERMALOGICA DAILY RESURFACER – EXFOLIERENDE BEHANDLING

Dermalogica Daily Resurfacer
derma_2
Sponsor
Jeg elsker selvforkælelse, og det behøver ikke altid være, varme lange karbade med ansigtsmasker, stearinlys osv. Hverdagsforkælelse er ligeså lækkert og med en lille pige på 5 måneder, er det yderst sjældent jeg har tid til en hel masse selvforkælelse.

Hverdagsforkælelse af huden, kan fx. være en omgang eksfoliering af huden. Dermalogica har lavet de smarteste eksfolieringer, i små “poser” som er nøjagtig afmålt og som ikke skal vaskes af. De hedder Dermalogica Daily Resurfacer og forhandles hos billigvoks.dk  HER.

Dermalogica Daily Resurfacer bøtten indeholder 35 applikatorer/serviet-lomme-puder, som man nemt tager ned over fingeren. Herefter køres fingeren i cirkulærebevægelser rundt i hele ansigtet, efter en grundig afrensning med dine daglige renseprodukter. Efter påførsel af eksfolieringen kan du bruge din fortrukne toner og/eller ansigtscreme. Det er super let og lige til, tager ikke mere end et halvt minut og huden efterlades frisk og lækker.

Hvorfor lave en eksfoliering af huden:
“Det er i forbindelse med ældning af huden, at eksfoliering spiller en vigtig rolle. De fleste blødgørende produkter består af en kombination af frugtsyrer, frugtenzymer og vitaminer. Denne kombination hjælper med at fjerne de døde hudceller på hudoverfladen og baner dermed vej for de nye, underliggende celler. Med tiden vil regelmæssig brug af et sådant produkt også stimulere cellefornyelsen og øge cellernes nedsatte arbejdstempo, som er en naturlig del af hudens ældningDermalogica.

Dermalogica Daily Resurfacer

Dermalogicas produkter er fantastiske, jeg har før prøvet båd en solcreme og en ansigtscreme og må sige at jeg er helt vild med produkterne. De er desværre i den lidt dyre ende af beauty produktskalaen og denne bøtte med Dermalogica Daily Resurfacer (HER)  koster hos Billigvoks 585 kr. (10% billigere end andre steder) Hvis man er til gode produkter, elsker luksus og er villig til at betale for kvalitet er Dermaloogica det oplagte valg.

LÆS OGSÅ:KONJAC FACE SPONGE – GREEN TEA

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.