Follow:
FASHION

NÅR GUCCI IKKE ER EN MULIGHED!

Gucci loafersGUCCI VS. ASOS

Jeg er langt fra den eneste som elsker og drømmer om Guccis alt for lækre Jordaan loafers (Pris: ca. 4500kr.) Heldigvis er der firmaer som Asos, som laver et par super fine alternativer til rigtig fine priser. Jeg har lige bestilt disse fra ASOS hjem (pris ca. 300 kr.)

Asos modellen synes jeg er et super fint og ikke mindst billigere alternativer til de fine Gucci loafers som desværre må forblive en drøm for mit vedkommende. Guccis loafers er virkelig lækre og jeg kiggede og rørte ved dem da vi var i Milano. De oser simpelthen af kvalitet, luksus og fashion.

Men må erkende at efter jeg er blevet mor, bruger jeg knap så mange penge på mig selv (Når vi snakker luksusvarer). Jeg bruger i stedet en hel del på Clara hun vokser ekstremt stærkt lige nu og nyt tøj, autostol, klapvogn osv. osv. kan vi ikke leve uden og der bliver i stedet kastet en hel del penge i den retning frem for efter et par fantastiske Gucci Loafers, eller Louis Vuittons Alma og Noé, som står højt på ønskesedlen. Men jeg har faktisk bestilt lidt luksus til mig selv, som jeg også har ønsket mig længe. Jeg glæder mig til at vise jer det og vise jer mine nye ASOS loafers.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Lullumut

  Hihi, jeg kan næsten ikke se forskel på dem 🙂 Men god idé at gå efter de billige. Når der er gået et halvt år, er du måske ikke vild med den type sko længere 🙂

  5. oktober 2016 at 11:30
 • Reply Cecilie

  Super godt scoop søde!
  Tror måske også jeg klikker dem hjem 😉
  /Cecilie

  http://Www.bykrog.dk

  5. oktober 2016 at 11:41
 • Reply Katrine Guldbæk

  De er virkelig flotte dem fra Gucci, men dælme også mange penge for et par sko, så det er et fint alternativ du har fundet 🙂

  5. oktober 2016 at 11:51
 • Reply Eline Tychsen

  Er simpelthen så vilde med de Gucci loafers.
  FEDT med et alternativ! Jeg har ledt og ledt – du er den bedste altså <3

  5. oktober 2016 at 17:43
 • Reply Frederikke S

  Wow de er lækre – og fedt at kunne finde et alternativ der ligner så godt, og så til sådan en pris 😉 TAK!

  8. oktober 2016 at 8:44
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.