INTERIOR

BOLIGINDRETNING – DRØMMER OM NYE MØBLER

Lagersalg
Sponsor

Nu skal der ikke gå total boligblog i den, men hold op hvor boligen fylder meget i mit og Sonnis hovede lige for tiden. Ikke nok med vi er igang med at bygge ny stor garage, med værksted, motionsrum mm. er vi er som sagt ved at skabe os et dejligt hjem, vi er langt fra færdige og har et hav af ideer og ønsker.

Vi har næsten lige fået fine nye spisebordsstole, som jeg har ønsket mig i jeg ved ikke hvor lang tid. Det næste projekt vi skal have er helt klart en ny lækker sofa. Jeg vil rigtig gerne have en stor U-sofa eller en med sofa med chaiselong som vi har nu, bare endnu større så vi alle kan være der (også når vi har gæster).

Lagersalg

Vi elsker at hygge i sofaen med dyner slik og film i weekenderne og selvom der ikke har været meget tid til det siden vi har fået Clara, kommer tiden forhåbentlig igen. Så det kunne virkelig være dejligt med en sofa hvor vi alle 3 kan ligge og slænge os. Sofaer er desværre et af de lidt dyre møbler, hvis man vil have noget ordentlig som kan holde i mange år heldigvis findes der mange møbel lagersalg hvor man kan gøre rigtig gode fund til nærmest ingen penge. Jeg er i forvejen vild med lagersalg og vi har efterhånden gjort en del lækre fund sådanne steder. Vi købte bl.a. en lækker lænestol på lagersalg for ikke så forfærdelig længe siden.

Udover en ny sofa, drømmer jeg virkelig om en ny seng. Vores nuværende seng er en vi har overtaget efter min fætter og det er langt fra en super seng. 123lagersalg.dk har senge, som rigtig lækre ud, og som man kan spare en hel del penge på. Jeg synes fx. dette Simpel sengesystem, ser vildt lækkert ud og det er oven i købet til halv pris.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

  • Eline Tychsen

    Er simpelthen så vild med jeres murstensvæg! Det ser så overdrevet godt ud 😀
    Sofa’er er noget i den dyre ende, men håber I snart finder den perfekte til jer alle 3!

  • Lullumut

    Jeg har også erfaret, at det godt kan betale sig at købe billigere sofaer sådanne steder. Kender nogen der har købt en lædersofa til 30.000kr. Og helt ærligt, det er sgu kedeligt med den samme sofa resten af livet 😉 Det må godt være kvalitet, men det skal også være til at skifte ud med tiden..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.