FOOD,  GIVEAWAY

GIVEAWAY: VIND ET ÅRS FORBUG AF LÄKEROL

Läkerol
LäkerolJeg har altid en æske Läkerol eller to i tasken, de er helt perfekte når sliktrangen melder sin ankomst. sidst på dagen Jeg spiser altid Läkerol når jeg sidder foran computeren og arbejder og bruger dem ofte også som en let aftensnack. Jeg elsker det bredde sortiment, så der er noget for en hver smag, hvad enten man er til det salte, søde, sure eller stærke. Min favorit er Salty Caramel og Licorice seasalt. Mmmh..

Jeg har spist de friske pastiller ligeså længe jeg kan huske, min farmor havde altid den lilla æske med smagen af Salvi i tasken, som jeg fik lov at spise – De minde mig på en eller anden måde om cola, hvilket jeg ikke helt kan forstå i dag?

Da min veninde Tina og jeg havde studiejob i Kvickly købte vi altid 2×2 æsker, gerne Salmiakvarianten, som vi i løbet af ingen tid havde spist. Den lille æske passede perfekt i brystlommen på skjorten og gjorde en lang arbejdsdag bag kassen meget bedre.

mandarin
Läkerol
Läkerol har nu lanceret en hel ny varian med syrlige mandariner -(Läkerol Sour Mandarin), Det er en nyhed til dig, der godt kan lide smagen af syrligt-sødt, af citrusfrugter og fjerne himmelstrøg. Varianten Sour Mandarin er uden lakrids, som mange af de andre varianter er, men den er lige så lækker og opfriskende i smagen.

VIND ET ÅRS FORBRUG AF LÄKEROL:
Nu har en heldig læser mulighed for at vinde et års forbrug af Läkerol (hele 40 blandede æsker, inkl. den nye Sour Mandarin) I deltager på min Instagramprofil @LiselotteA, ved at like billedet. Let ikke?

Vinderen findes d.12/1o – 2016 kl.18.00 HELD OG LYKKE

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.