Follow:
FASHION

GUCCI LOOK A LIKE LOAFERS

GUCCI LOOK A LIKE LOAFERS

Gucci Look a Like loafers / Find dem HER

Her er de så mine Gucci Look a like loafers (FIND DEM HER) til kun 300 kr.  Jeg er helt vild med dem og er sikker på de bliver en favorit her henover efteråret både med bare tær og en lille strømpe i. De er så behagelige at have på og ikke mindst super fine. Jeg har allerede fået en del komplimenter på dem. Bare ikke fra Sonni som synes de er grimme og kalder dem for bedstemor-sko! Uret er fra Seeker og halskæden er en af mine hvisk favoritter.

GUCCI LOOK A LIKE LOAFERS

Læs også: NÅR GUCCI IKKE ER EN MULIGHED!

Håber i får en dejlig weekend, min står på en tur i storcenteret med min mor, vi skal have købt det vi mangler til Clara her til vinteren. Fødselsdag for en veninde i aften og ordne en masse praktiske ting i morgen.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Lullumut

  Ej, de er da så fine – godt du fik dem bestilt hjem, inden de er udsolgte 🙂 Min kæreste ville heller ikke kunne lide dem, haha.
  Lyder som en god og blandet weekend. Jeg har været tidligt oppe og kørt min kæreste til seminar. Herefter har jeg hjulpet mine forældre med at køre nogle ting på lossepladsen. Desværre har de fået vand og dermed vandskade i deres kælder. Nu står resten af dagen og aftenen bare på mig-tid 🙂

  8. oktober 2016 at 10:09
 • Reply Eline Tychsen

  Ej nej nej de er bare SÅ flotte!!!!!!

  9. oktober 2016 at 11:35
 • Reply Cecilie Krog

  De er sååå fine <3 <3
  /Cecilie

  http://WWW.BYKROG.DK

  9. oktober 2016 at 12:41
 • Reply Karina

  De er jo virkelig så fine!! 😉

  11. oktober 2016 at 20:30
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.