FASHION

GUCCI LOOK A LIKE LOAFERS

GUCCI LOOK A LIKE LOAFERS

Gucci Look a Like loafers / Find dem HER

Her er de så mine Gucci Look a like loafers (FIND DEM HER) til kun 300 kr.  Jeg er helt vild med dem og er sikker på de bliver en favorit her henover efteråret både med bare tær og en lille strømpe i. De er så behagelige at have på og ikke mindst super fine. Jeg har allerede fået en del komplimenter på dem. Bare ikke fra Sonni som synes de er grimme og kalder dem for bedstemor-sko! Uret er fra Seeker og halskæden er en af mine hvisk favoritter.

GUCCI LOOK A LIKE LOAFERS

Læs også: NÅR GUCCI IKKE ER EN MULIGHED!

Håber i får en dejlig weekend, min står på en tur i storcenteret med min mor, vi skal have købt det vi mangler til Clara her til vinteren. Fødselsdag for en veninde i aften og ordne en masse praktiske ting i morgen.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.