BEAUTY

PUT YOUR LIPSTICK ON – RIMMEL LONDON

rimmellipstickDe har 5 lækre Rimmel London læbestifter fik jeg ind af døren for efterhånden ret længe siden (Faktisk fik jeg dem ind af døre flere uger, inden jeg tog på sommerferie!) Så nu er det er på tide at vise dem frem.  Jeg elsker kulørte læber, det giver lige lidt ekstra til outfittet. Rimmel London har et dejligt stort udvalg af smukke farver og for kun 69,95 kr. kan en af farverne blive dine. Rimmel forhandles hos bl.a. Matas landet over.

Jeg elsker Rimmels læbestifter de er ikke kun prisvenlige, så man kan få en masse fine farver. De holder også og smitter ikke af i hele ansigtet!

Rimmel LondonRimmel London
Mine favoritter er nr. 500 (Red-Y Set Go) som er en mørk rød farve. Der er simpelthen ikke noget smukkere end et par knald røde læber hvis i spørger mig. Denne røde farve er simpelthen det man kalder helt perfekt! Min anden favorit er i den modsatte ende, nemlig nr. 700 (Better & Brighter),  som er en semitransparent farve også kaldet nude. Jeg er helt vild med nude læber, jeg synes det er noget af det fineste og er klart en favorit i hverdagen, hvor jeg synes en knald rød (for mit vedkommende) fungere bedre i hverdagen.

Læs også: TREND: PERFECT NUDE LIPS

Håber i får en dejlig onsdag, jeg skal til bloggerevent her senere og glæder mig rigtig meget. I morgen har mine bedsteforældre Diamantbryllup (De har været gift i 60 år!!!) Det er jo helt vildt, så i morgen skal vi fejre kærligheden og det skal vi igen på lørdag hvor de holder stort fest!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

5 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.